En iyi Android oyunları!

Android platformunda oynanabilecek en iyi oyunları seçtik. İşte en iyi Android oyunları, beğeneceğiniz Android oyun önerileri...

En iyi Android oyunları!

Şu sıralar Android'de oynadığınız oyunların çoğu, tam anlamıyla bedava değiller. Ancak çoğu oyuncu, yeterince sabretmediği için para verip, sıkıştığı yerden kurtulmayı tercih ediyor.

Yine de para harcamanız şart değil. Uygulama içi satın alma yapmaya mecbur kalmadan, rahatça oynayabileceğiniz en iyi 15 Android oyununu sizin için seçtik. İşte en iyi Android oyunları...

En iyi Android oyunları: Call of Champions

En iyi Android oyunları: Call of Champions

En iyi Android oyunlarından biri olan Mobil MOBA oyunu Call of Champions'ta iki takım arkadaşı olarak bir başka takımla karşılaşıyor, karşı tarafın üssünü yok etmeye çalışıyorsunuz. Her oyun beş dakikayla kısıtlı olduğundan oyunlar çabuk tamamlanıyor.

İndirin

En iyi Android oyunları: slither.io

Bu çoklu oyunculu keyifli oyunda yılanınızı besleyerek uzatmanız, bu sırada başkalarına yem olmamak için etraftaki yılanların gövdesine dokunmamanız gerekiyor. Son günlerin popüler oyunu, şu an Google Play'in bir numaralı ücretsiz oyunu durumunda.

İndirin

En iyi Android oyunları: Sword Of Xolan

En iyi Android oyunları: Sword Of Xolan

Sword Of Xolan'da amacınız, pikselli kahramanınızla karanlık güçlere karşı galip gelmek ve barışı yeniden sağlamak. 30 seviyeden oluşan oyun, popüler mobil oyunlardan Manuganu'nun Türk geliştiricisi Alper Sarıkaya tarafından oluşturulmuş.

İndirin

En iyi Android oyunları: Sky Force 2014

Kuşbakışı oynanan oyunda düşmanları indirmeniz, kurşunlardan kaçmanız ve uçağınızı geliştirerek daha uzun süre hayatta kalmanız gerekiyor. Grafikleri oldukça hoş görünen Sky Force 2014'ün oynanışı da oldukça basit.

İndirin

En iyi Android oyunları: Hangi Şarkıcı?

En iyi Android oyunları: Hangi Şarkıcı?

İsminden anlayabileceğiniz üzere bu oyunda sizden gösterilen şarkıcıyı tahmin etmeniz isteniyor. 4,7 gibi yüksek puana sahip oyun, can sıkıntınızı birkaç dakika, veya belki biraz daha uzun süreyle dağıtabilir.

İndirin

En iyi Android oyunları: Stack

En iyi Android oyunları: Stack

Stack'in kuralı oldukça basit: Doğru zamanda dokunarak kutuları üst üste getirmek ve uzun bir kule oluşturmak. Her hatalı zamanlamanızın ardından kutu, biraz daha küçülecek ve sonunda bitecek.

İndirin

En iyi Android oyunları: Asphalt 8: Airborne

Yarış oyunlarının önde gelen firması Gameloft'un tam donanımlı otomobil yarışı Asphalt 8: Airborne, sayısız yarış pisti ve kilidini açmanızı bekleyen sayısız otomobille geliyor. Yabancılarla yarışabileceğiniz oyunun grafikleri ve kontrolü yeterince iyi.

İndirin

En iyi Android oyunları: WoodBall

En iyi Android oyunları: WoodBall

Çiviler arasında para sektirip, gerçek rakibinizin kalesine gol atmak, ummadığınız kadar keyifli olabilir. Türk geliştiricilerin sunduğu oyun, son güncellemeleriyle tahta kişiselleştirme özelliğine de kavuştu.

İndirin

En iyi Android oyunları: Fallout Shelter

En iyi Android oyunları: Fallout Shelter

2015'in en çok dikkat çeken oyunlarından olan Fallout Shelter, halen ilgi odağında. Fallout Shelter'te bir sığınak oluşturmanız, insanları bu alana almanız ve işleyen bir ekosistem oluşturmanız gerekiyor.

İndirin

En iyi Android oyunları: Shadowgun: DeadZone

Çevrimiçi FPS oyunu DeadZone, klasik shooter Shadowgun'a rakip olmayı amaçlıyor. DeadZone'da internet üzerinden 12 kişilik karşılaşmalar düzenleyebiliyorsunuz.

İndirin

En iyi Android oyunları: The Sims FreePlay

En iyi Android oyunları: The Sims FreePlay

Sims FreePlay, telefonda oynayabileceğiniz en iyi simülasyon oyunlarından bir tanesi. Alıştığımız The Sims grafiklerini sunan oyun, evler ve Sim'ler oluşturmanıza, Sim'inizin hayatını canlandırmanıza izin veriyor.

İndirin

En iyi Android oyunları: 101 Yüzbir Okey Plus

En iyi Android oyunları: 101 Yüzbir Okey Plus

Toplu taşımada okey oyununu elinden düşürmeyenlerin arasına katılmak istiyorsanız, Türkler tarafından geliştirilen, 4,8 gibi şaşırtıcı bir puana sahip 101 Yüzbir Okey Plus'ı deneyin. Geliştiriciye göre oyunun bir milyondan fazla oyuncusu bulunuyor.

İndirin

En iyi Android oyunları: UNKILLED

UNKILLED'de amacınız, farklı senaryolardaki seviyelerde zombileri öldürmek. 300'ün üzerinde görevin bulunduğu oyunda 50'nin üzerinde silah bulunuyor. Grafikleri için müthiş diyebileceğimiz UNKILLED, 2015'in unutulmayı hak etmeyen oyunlarının başında geliyor.

İndirin

En iyi Android oyunları: Cut the Rope: Magic

Cut the Rope serisinin son oyunu Magic'te bulmacaları akıllıca çözmeniz ve şekeri Om Nom'a ulaştırmanız gerekiyor. Sayısız seviye ve power up sizi bekliyor... tabi, geliştirmeniz gerekli taktikleri unutmayın.

İndirin

En iyi Android oyunları: Smash Hit

Smash Hit yeni bir oyun değil, ancak kesintisiz oynanan oyunların en iyileri arasında olmayı sürdürüyor. Birinci kişi gözünden oynadığınız oyunda önünüze çıkan cam engellere top fırlatarak ilerliyor, bu sırada canınıza can katıyorsunuz.

İndirin

Okuyucu Yorumları