2014'ten önce patlayacak yeni bombalar!

2013 yılı bitmeden, Samsung ve Apple'ın patlatmasını beklediğimiz yeni bombaları, haberimizde...

Hepsi, 2014'ten önce gelecek!

Yeni teknolojilerin hızını kesmediği bir 2013'ü geride bırakmamıza 2 aydan fazla bir süre var. Peki bu süre içinde gündemi en çok meşgul eden isimlerden Samsung ve Apple, bizi şaşırtacak cihazlar ve yenilikler karşımıza çıkacak mı? Bu sorunun cevabını merak edenler için en güçlü söylentileri değerlendirdik. İşte 2014'ten önce bizi bekleyenler.

Yeni iPad'ler

Apple'ın yeni iPad'ini ve yeni iPad Mini'yi 22 Ekim'de tanıtacağına inanılıyor. Yeni iPad'lerin iPhone 5S'teki parmak izi tarama sensörüne sahip olmasını bekleyebiliriz. Yeni iPad Mini'ye yönelik en önemli beklenti ise yüksek çözünürlüklü, Retina ekran.

Su geçirmez Samsung cepler

Piyasada su geçirmez akıllı cepler zaten mevcut (örneğin Sony'nin cepleri), ancak Samsung'un "Galaxy Note 3 Active" adında, Note 3'ün su geçirmeyen bir sürümünü ortaya çıkaracağı iddia ediliyor.

Galaxy S5 yılbaşından önce çıkabilir mi?

Galaxy S5 yılbaşından önce çıkabilir mi?

Galaxy S5 yılbaşından önce çıkabilir mi?

galaxys5us web sitesine göre Samsung, Apple ve HTC ile rekabeti koruyabilmek için yenilenmiş bir amiral gemisi tanıtabilir. Siteeye göre Galaxy S5, metal bir gövdeye, 3GB RAM'e, 128GB depolamaya sahip olacak ve Android 4.4 KitKat ile gelecek. Galaxy S4'ün Nisan'da ortaya çıktığını düşündüğümüzde sitenin iddialarının gerçeğe dönüşme olasılığı düşük.

Bükülebilir ekran

Samsung'un "bükülmüş" cebi Galaxy Round artık gerçek. Ancak yakında Güney Kore'de satışa sunulacak cihazın tüm dünyada bu sene piyasaya sürülüp sürülmeyeceği bilinmiyor. Galaxy Round, aslında Note 3'ün bir nevi üzerine oturulmuş sürümü. 5.7 inç AMOLED ekranla gelen cihaz, Note'un yapabildiği çoğu şeyi yapabiliyor.

Dev bir tablet

Mobile Choice UK, Samsung'un önümüzdeki haftalarda 12.2 inç'lik dev bir tablet tanıtabileceğini iddia ediyor. Galaxy Note 12.2 iddiaya göre Exynos 5 işlemciyle, 3GB RAM ile gelecek ve 2560x1600 gibi yüksek bir çözünürlük sunacak.

Daha da ilginci, Android Guys'ın iddiasına göre tablet, Windows RT ve Android'i yan yana çalıştıracak ilk tableti olacak.

Okuyucu Yorumları