2017 Google Play Ödülleri Açıklandı...

Google, 2017 yılının en iyi Google Play uygulamalarını açıkladı. İşte kazananlar...

Google Play Ödülleri sahiplerini buldu!

Google, İkinci Yıllık Google Play ödüllerinin sahiplerini açıkladı. Artık geleneksel hale gelen Google Play Ödülleri'nin 12 kategoride kazananları şu şekilde:

En İyi Erişim Deneyimi: IFTTT

Bu hizmet, akıllı ev cihazları ve online hizmetleri otomatikleştirmek için en iyi seçeneklerden biri.

En İyi Sosyal Etki: ShateTheMeal – Help Children

World Food Programme'den gelen bu yardım uygulaması, günde 50 sente kadar düşebilen küçük yardımlar ile Dünya'nın zorda veya savaşta olan bölgelerinde bir çocuğa yemek yardımında bulunmanızı sağlıyor.

Öne çıkan Indie: Mushroom 11

Bu bulmaca-platform oyunu sizi yeni bir yaşam formunun, harabelerin ortasında büyümesine yardımcı olduğunuz kıyamet sonrası bir dünyaya taşıyor.

Öne Çıkan Yeni Uygulama: Hooked

Bu uygulama, hikayeleri SMS/mesaj formatında görmenizi sağlıyor. Söylenene göre amacı okumayı tekrar ilgi çekici hale getirmek. Yıllar önce sahip olduğumuz muazzam odaklanma sürelerini tweet'ler ve durum güncellemeleri ile değiştiren beyinlerimiz için Hooked kısa ve ilgi çekici hikayeler sunuyor.

En İyi Android Wear Deneyimi: Runtastic Pro Running, Fitness

Bu popüler akıllı telefon tabanlı fitness takipçisi koşucular arasında her zaman ilk seçeneklerden biri.

En İyi TV Deneyimi: Red Bull TV

Eğer aksiyon veya motor sporlarını seviyorsanız, Red Bull'un TV sitesi veya TV uygulamaları tam size göre. Kendinizi günler boyunca bunları izlerken bulabilirsiniz.

En İyi VR Deneyimi: Virtual Reality

Bu VR oyunu içerisinde VR başlıklarını giyerek ve çıkararak 50'den fazla seviyeyi keşfedebiliyor ve iki saatin üzerinde eşsiz, sanal deneyimler yaşayabiliyorsunuz.

En İyi AR Deneyimi: Woorld

Tango cihazları için geliştirilen Woorld, kendi odanıza veya bulunduğunuz alana sanal karakterler ve oyuncaklar yerleştirmenize imkan tanıyor.

Çocuklar İçin En İyi Uygulama: Animal Jam – Play Wild!

Bu çocuk uygulaması, çocukların kendi hayvan karakterlerini oluşturmalarına, hayvan inleri yaratmalarına ve arkadaşları ile sanal bir 3D Dünya'da görüşmelerine imkan tanıyor.

En İyi Çok Oyunculu Oyun: Hearthstone

Blizzard'ın popüler dijital kart oyunu yıllardır varlığını sürdürüyor ancak popülerliğini hiç de kaybetmiş gibi gözükmüyor.

En İyi Uygulama: Memrise: Learn a new language

Bu dil öğrenme uygulaması 14 farklı dilde dersler içeriyor ve oyunlar, chatbotları ve anadili olan konuşmacıların videoları aracılığı ile öğretilen iki milyon kelime ve kelime grubu sunuyor.

En İyi Oyun: Transformers: Forged to Fight

Bu oyun Streetfighter'a benzetilebilir ancak Transformers karakterlerini içeriyor. Ayrıca RPG ve Tower Defense özelliklerine de sahip...

Okuyucu Yorumları