2018'de görmeniz gereken 11 film!

Sıkı bir teknoloji tutkunu olarak 2018'de bu filmleri mutlaka izlemelisiniz!

2018'de görmeniz gereken 11 film!

2018, teknoloji ve film tutkunları için müthiş bir yıl olacak. Bilim kurgudan fantezi ve çizgi roman sevenlere 2018'de teknoloji tutkunu herkesin keyifle izleyeceği 11 filmi sıraladık.

1. Black Panther (Şubat)

Bilim kurgu, macera

Captain America: Civil War'daki olaylardan sonrasını ele alan Black Panther, filmin karakterinin hikayesini sürdürüyor.

2. Annihilation (Şubat)

Bilim kurgu, korku

Aynı isimdeki kitabı temel alan Annihilation, kocasının hayatını kurtarmaya çalışan bir biyologun hikayesini anlatıyor. Biyologun bu iş için bir felaket bölgesinde tehlikeli bir inceleme gerçekleştirmesi gerekiyor.

3. Tomb Raider (Mart)

Aksyion, macera

Aynı isimdeki oyunu temel alan Tomb Raider, film serisini en baştan alıyor. Film, Lara Croft'un babasının ortadan kaybolmasının ardından keşfedilmemiş adaya ilk çıkışını ve buradaki araştırmalarını anlatıyor.

4. Pacific Rim: Uprising (Mart)

Bilim kurgu, macera

Jaeger programı Pacific Rim'deki olayların 10 sene sonrasında gelişerek evrensel bir savunma kuvveti haline gelidi. Ancak yeni Kaiju tehdidinin ortaya çıkmasıyla yeni nesil Jaeger pilotlarının ileriye atılıp, insanlığı kurtarmak için tehditle savaşmaları gerekiyor.

5. Ready Player One (Mart)

Bilim kurgu, aksiyon, macera

Aynı isimdeki kitabı temel alan Ready Player One, herkesin temel aktivitelerini OASIS adlı bir sanal alanda gerçekleştirdiği bir distopya geleceğini hayal ediyor. OASIS'in sahibi öldüğünde arkasında galip gelenin kazanacağı büyük bir bilmece bırakıyor.

6. The New Mutants (Nisan)

Bilim kurgu, aksiyon, korku

X-Men evreninde geçen The New Mutants, gizli bir araştırma tesisinde sıkışıp kapan beş genç mutantın hikayesini anlatıyor.

7. Cloverfield 3 (Nisan)

7. Cloverfield 3 (Nisan)

Bilim kurgu, gizem, korku

Öncesinde God Particle olarak bilinen Cloverfield 3, 10 Cloverfield Lane gibi ayrı bir film olacak. Cloverfield filmlerinden bekleyeceğiniz üzere bu film de gizemini koruyor ve hakkında henüz çok şey bilinmiyor.

8. Rampage (Nisan)

Bilim kurgu, aksiyon, macera

Aynı isimdeki oyunu temel alan Rampage, bir gorili, kurdu ve timsahı devasa canavarlara dönüştüren deneyin sonrasını konu alıyor. Bilim adamı bir panzehir yapıp, eskiden arkadaşı olan gorili kurtarabilecek mi?

9. Avengers: Infinity War (Mayıs)

Aksiyon, macera

Guardians of the Galaxy Vol. 2'nin dört sene sonrasında geçen Infinity War, Avengers'ı Guardians of the Galaxy ile bir araya getirerek Thanos'un Infinity Stones'u toplamasına engel olmaya çalışmasını konu alıyor.

10. Deadpool 2 (Haziran)

Aksiyon, macera, komedi

Filmde Wade Wilson hayatı için bir ilham kaynağı ararken, rüyalarına (Fransız bulldoklarını yetiştirmek) ulaşmak için çabalıyor. Bu devam filmi, ilk filmi ünlü yapan birçok şeyi içeriyor: Bolca aksyion ve mizah.

11. First man (Ekim)

11. First man (Ekim)

Dram, tarih, biyografi

Listedeki tek tarihi drama olan First Man, aya ilk basan kişi olan Neil Armstrong'un hayatını ele alıyor. Filmin gerçek geek'ler için bir hazine değerinde olacağı şüphesiz.

Okuyucu Yorumları