3.000 dolarlık HTC One!

Nasıl harcayacağınıza karar veremediğiniz 3.000 dolarınız varsa, bu özel HTC One sizin için olabilir

3.000 dolarlık HTC One!

İlk olarak altın ve platin kaplı iOS ve BlackBerry cihazlarıyla tanıdığımız İngiliz firması Goldgenie'nin ürettiği 2.000 euro değerindeki altın kaplama Samsung Galaxy S4 ile ilgili ayrıntıları geçtiğimiz haftalarda sizlere duyurmuştuk. İnanması zor ama firmadan gelen son bilgiler ellerindeki altın kaplama S4 stokunun tükendiğini gösteriyor. Ama üzülmenize gerek yok çünkü firmanın elden geçirdiği modeller arasına bir diğer Android canavarı olan HTC One da katılıyor.

Altın, platin ve kırmızı altın kaplama HTC One'ın 3.000-3.300 dolar arası bir etikete sahip olması bekleniyor. Bu parayı gözden çıkartan kullanıcılar, değerli metallerle kaplı bir HTC One yanında uzaktan kumanda ve mikrofona sahip Beats kulaklık ve dock bağlantısı da elde ediyorlar. Telefonla birlikte tüm standart kablolar ve belgeler de geliyor. Firma ayrıca telefonun "lüks bir meşe kutuda" teslim edileceğini de belirtiyor.

Eğer siz de bu saydığımız özellikler dışında standart modelde bulunmayan hiçbir özellik sunmayan bir telefon için binlerce dolar ödemeyi göze aldıysanız elinizi çabuk tutmanızı öneririz. Çünkü Goldgenie yeni siparişlerin postaya verilmesinin bazı durumlarda üç haftayı bulabileceğini belirtiyor. Galaxy S4 örneğine bakarsak, her ne kadar inanması zor da olsa HTC One'ın da yoğun ilgi sonucu tükenebileceğini unutmayın.

Okuyucu Yorumları