3.8mm'lik çok ince cep, Vivo'dan geliyor!

"Dünyanın en ince telefonundan" bile ince bir telefon, internette ortaya çıktı!

iPhone'un yarısı kadar!

Oppo'nun geçen hafta tanıttığı ve "dünyanın en ince telefonu" olarak sunduğu R5, dikkat çekse de firma bu alanda uzun süre rakipsiz kalacak gibi görünmüyor. Sadece 4.85mm kalınlığındaki telefona Çinli üretici Vivo rakip olmaya hazırlanıyor.

Vivo'nun sosyal ağlarda paylaştığı görüntüler, henüz ismi açıklanmayan telefonun Apple iPhone 5 ve 5S'in yarısı inceliğinde olduğunu gösteriyor. Firma, iki telefonun kalınlığının 7.6mm olduğunu söylüyor, dolayısıyla yeni Vivo telefonu 3.8mm gibi şaşırtıcı derecede ince bir profile sahip olacak. Paylaşılan görseller dışında yeni telefon hakkında henüz hiçbir şey bilinmiyor.

3.8mm'lik çok ince cep, Vivo'dan geliyor!

Bu tür ince telefonların bazı özelliklerden fedakarlıkta bulunduğuna dikkat etmek gerekiyor. Örneğin Oppo, R5'in inceliği için microSD slotundan vazgeçmiş ve sadece 16GB depolama alanıyla yetinmiş, kulaklık girişini de kaldırmıştı (bunun yerine bir micro USB adaptörü kullanmanız gerekiyor). R5'teki kısıtlamalar, daha da ince yapıya sahip Vivo'nun da firesiz gelmeyeceğini gösteriyor olsa gerek.

Okuyucu Yorumları