3 boyutlu cep LG Optimus 3D Vodafone'da!

LG'nin 3 boyutlu cebi Optimus 3D, Vodafone ile Türkiye'de! İşte Vodafone'un kampanyaları...

LG Optimus 3D Vodafone'da!

Vodafone, LG Optimus 3D'yi Türkiye'de bir ilk olarak internetiyle birlikte satışa sunuyor.

Vodafone aboneleri LG Optimus 3D'ye CepNet veya 1 GB'lık mobil internet paketlerinden birini tercih ederek, 24 ay kullanım karşılığında sahip olabiliyor. LG Optimus 3D, CepNet paketini tercih eden abonelere ayda 69 TL'ye, 1GB Mobil internet paketini tercih edenlere ise ayda 81 TL'ye sunuluyor. Kampanyaya katılan Vodafone aboneleri, kendilerine en uygun olan faturalı tarifeyi seçebiliyor ve kampanya süresince herhangi bir kısıtlama olmaksızın seçtikleri tarifeyi değiştirebiliyorlar.

LG Optimus 3D ile sınırsız 3D keyfi

Türkiye'nin ilk 3 boyutlu telefonu LG Optimus 3D; 3D stereoscopic ekranı ve 3D arayüzü sayesinde kullanıcıları gözlüksüz 3D keyfi ile buluşturuyor. Android işletim sistemiyle çalışan LG Optimus 3D, 5MP dual kamera özelliği sayesinde yüksek kalitede 3D fotoğraf ve video çekme avantajı sunuyor. 3D TV/Monitor (720p) sayesinde HDMI bağlantısı sağlayan LG Optimus 3D'nin YouTube 3D uygulaması sayesinde, kullanıcılar diledikleri gibi 3D içerik yükleyip paylaşabiliyorlar.

Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Vodafone'un 2011 yılında, Türkiye'de mobil interneti herkes için erişilebilir kılmak hedefiyle uygulamaya koyduğu Süper İnternet stratejisinin en önemli bileşenlerinden birinin akıllı telefonlar olduğunu belirtti. Bu çerçevede, Vodafone'un globalde sahip olduğu gücü Türkiye'deki abonelerini en ileri teknolojilerle buluşturmak üzere değerlendirdiklerini ve bu stratejiyi avantajlı cihaz kampanyalarıyla desteklediklerini ifade eden Öğüt, Türkiye'deki akıllı telefon penetrasyonunun artmasına paralel olarak mobil internet kullanımının da yaygınlaşacağının altını çizdi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları