3 boyutlu HP Ocak ayında Türkiye'de

Merakla beklenen 3 boyut teknolojisine sahip laptop HP Envy 17, yakında Türkiye'de satışta...

3 boyutlu laptop geliyor!

Merakla beklenen 3 boyut teknolojisine sahip HP Envy 17, Ocak ayında Türkiye'de satışa çıkıyor. HP Envy 17, 3D Ultra Bright Wiev özellikli 17.3 inç ekran boyutu ile 3'üncü boyut keyfini kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

HP Türkiye, Envy ürün grubuna yeni bir model daha ekledi. 2011 yılının Ocak ayında Türkiye'de teknoloji tutkunları için satışa çıkacak olan HP Envy 17, 3 boyutlu görüntü özelliğinin yanı sıra Beats Audio ve HP Triple Bass Reflex Subwoofer özellikleri ile sinema salonu keyfini üstün güç ve performans ile bekleyenlerine sunacak.

2 terabayta (TB) varan depolama kapasitesi, güçlü dört çekirdekli Intel® işlemcileri ve ATI Mobility Radeon™ HD 5850 bağımsız ekran kartı ile HP ENVY 17, gücü ve esnekliği ile en yoğun kaynak kullanan görevleri aynı anda yerine getirebilecek.

HP Envy 17, 17,3 inç 3D Ultra Bright View ekran ve 3D Blu-ray içeriği ile 1080p kalitesinde tam HD seyir keyfi ve ideal bir görsel deneyime imkan sağlayacak.

3D Active Shutter gözlükler sayesinde oyun ve filmlerde görsel şölen yaratacak olan HP Envy 17, güçlü iç tasarımına uygun şık ve zarif tasarımı ile de dikkatleri üzerine çekecek.

Birden fazla harici ekran desteği sağlayan ATI Eyefinity Technology sayesinde üç boyutlu görsellik deneyimini katlayacak olan HP Envy 17, 2 bin 199 $ satış fiyatı ile mağazalardaki yerini alacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları