3000 metreden düşen iPhone'un hikayesi!

Bir iPhone 6, 3.000 metreden düşerse ne olur? Cevap, bu ilginç haberde gizli...

3000 metreden düşen iPhone...

Gas Corp. of America'nın sahibi Ben Wilson, bir Beechcraft Bonanza uçağından, yaklaşık olarak 3.000 metre yükseklikten düşen iPhone 6'sını sağlam bir şekilde bulmayı hiç ummuyordu. Ancak bu kayıp telefon, çalışmaya devam ederek, Wilson'a yerini bildirmeyi başardı.

Wilson'un Times Record News'e söylediğine göre telefon, Texas'ta, Jacksboro'nun güneyindeki bir yolun kenarındaki ağacın dibinde durmaktaydı.

Bütün bu macera, Wilson ile pilot Will Warnock'ın Pazartesi günü Houston'dan geri uçuşları sırasında başladı. Gazetede belirtilene göre uçağın kapı kilidi açıldı ve telefonun düşebileceği genişlikte bir deliğin açılmasına sebep oldu.

Wilson, basıncın düşmesi ile bir gazetenin dışarı uçtuğunu ancak telefonun uçtuğunu görmediğini söyledi. Wilson, geri döndükten sonra telefonu uçağın zemininde ve çantasında aradı ancak bulamadı. Find My iPhone uygulamasını kullanan Wilson ve John Kidwell, Gas Corp.'un satış yardımcı başkanı, telefonun halen çalışmakta olduğunu gördüler. Kidwell daha sonra iCloud'u kontrol ettiğini ve telefonun Joplin, Texas'ın dışında olduğunu gördüğünü söylüyor.

Bir uydu fotoğraf görüntüsü ve eski tarz bir harita ile yola çıkan ikili, telefonu aramaya başladılar. Bölgeye yaklaşınca bir çitin üstünden atlayan Wilson, kendisini bir eşek ile karşı karşıya buldu. Yakında da telefon bulunmaktaydı. Telefonun köşelerinin bir miktar çizilmiş olduğunu söyleyen Wilson, halen tek parça olduğunu ve çalıştığını belirtmekte...

Okuyucu Yorumları