32 inçlik Yeni Philips Kavis ve Adaptive Sync ile Geldi

32 inçlik yeni Philips LCD ekran, göz alıcı renkleri zarif, kavisli bir tasarımla sunuyor.

32 inçlik kavisli Philips geldi

Evde, ekranların çeşitli görevleri yerine getirmesi beklenir. 32 inçlik yeni 328E8QJAB5 modeli, yaptıkları faaliyet ne olursa olsun izleyenlere alan hissi verecek kadar geniş. Kavis ekranın kullanıcının görüş çizgisini hafifçe sarıp sarmalamasını sağlayıp konsantrasyonu artırarak üzerinde çalışılan göreve daha iyi odaklanmayı sağlıyor – özellikle yoğun ev ortamlarında böyle olması daha da önemli.

Bu yeni ekran, geniş yelpazedeki etkinlikler için kullanıcılara harika bir görüntüleme kalitesi vermek üzere tasarlandı. Bunlar arasında arkadaşlara eposta atmaktan tutun da sosyal medyada zaman tüneline göz atmak gibi rutin görevler veya internette sevilen bir diziyi izlemek ya da videoları çevrimiçi ortama yüklemeden önce onları rötuşlamak gibi görüntü kalitesinin büyük bir fark yarattığı etkinlikler var. 1920 x 1080 pikseldeki Full HD çözünürlük, 16:9 formatı ve gelişmiş dikey hizalama (vertical alignment - VA) teknolojisi ile kullanıcılar ne yaparlarsa yapsınlar hep keskin bir görüntünün keyfini çıkaracaklar. En yeni Ultra Wide-Color Teknolojisi, 32 inçlik bu ekranın NTSC gamının % 103'ü ve sRGB gamının %126'sı (CIE 1931) gibi geniş bir renk gamı sunmasını sağlıyor. Bu durum, renk reprodüksiyonunun kalitesini ve doğruluğunu beraberinde getirerek daha da canlı, gerçeğe en yakın görüntüleme deneyimini yaratıyor. Yenilikçi Adaptive Sync Teknolojisi sayesinde bu ekran, hızlı aksiyonlar için de ince ayara sahip ve tutukluk, kırılma ya da hareket bulanıklığı olmadan süper akıcı bir izleme sağlıyor.

MMD Avrupa Philips monitörleri Ürün Müdürü Artem Khomenko ekranın konumlanması ile ilgili şunları söyledi: "E Ürün grubu monitörleri, ev için en uygun görüntülemeyi sunmaya yönelik tasarlandı. 32 inçlik bu kavisli, yeni model bu yıl piyasaya çıkardığımız bir dizi yenilikçi kavisli ekranın en yenisi. 328E8QJAB5 modeli, bugünün dijital yaşam tarzının bir parçası olan pek çok aktivite için kullanıcılara çok yönlü bir performans vermek için tasarlandı. Ayrıca kullanıcılar da elbette muhteşem kalite ve hizmeti oldukça makul bir fiyat noktasında sunarak ikna edici bir ekonomik özelliğe sahip bilinen bir markanın verdiği güvenin keyfini de çıkarıyorlar."

'Elegance'ın E'si

32 inçlik, kavisli bu yepyeni ekran görünüm açısından kesinlikle ürün grubunun adını oluşturan 'Elegance'ın E'si imzasını taşıyor. Kavisli ayak da göz alıcı ekran kavisini tamamlıyor. Parlak siyah ve metalik gri yüzey ise, bu ekranı her yaşam alanının dekoruna şık bir ek haline getirerek tasarımın göze batmayan zarafetine bire bir uyuyor.

Daha da akıllı görüntüleme için akıllı modlar

Ayarlar söz konusu olduğunda, böyle bir ekran ile tek bir reçete yok. E ürün grubundaki diğer modellerde olduğu gibi, 328E8QJAB5 modeli de görsellerin üzerinde çalışılan göreve göre ince ayarlanabileceği akıllı teknolojilerden etkileyici bir demet de sunuyor. SmartContrast ekrandaki içeriği analiz ederek görüntüleme deneyimini iyileştirmek için renkleri ve arka aydınlatma yoğunluğunu otomatik olarak ayarlıyor. Ayrıca kullanıcılar oyun oynarken SmartImage Game modunu ve karanlık sahnelerdeki ışık miktarını, tepki sürelerini ve vurguyu optimize eden ayar seçeneklerini de sevecekler. Entegre Flicker-Free Teknolojisi ise daha rahat bir görüntüleme için parlaklığı düzenleyip titreşimi azaltan bir çözüm sunarak gözlerde oluşabilecek yorgunluğu da en aza indirmek amacıyla geliştirildi. Üstelik ekran ses konusuna da eğiliyor: Sesin net bir biçimde yeniden üretimi için iki adet dahili stereo hoparlöre de sahip.

Philips'in yeni 328E8QJAB5 modeli Mayıs ayından itibaren, 359 USD tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilecek.

Teknik Özellikler:

Özellik

Philips 328E8QJAB5 ekranı

LCD panel tipi

VA LCD teknolojisi

Arka aydınlatma teknolojisi

W-LED

Panel ölçüsü

31.5 inç / 80 cm

Görüntü oranı

16:9

Etkili görüntüleme alanı

1800R kaviste 698.11 (Yatay) x 392.69 (Dikey)

Optimum çözünürlük

1920 x 1080 @ 60Hz

Görüntüleme açısı

178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10

Parlaklık

250 cd/m²

Renk sayısı

16.7 milyon

Renk gamı (tipik)

NTSC % 103 (CIE 1976'ya göre) sRGB % 126 (CIE 1931'e göre)

Resim iyileştirme

SmartImage

Kullanım kolaylığı

• Dahili Hoparlörler: 3 W x 2

• Kensington kilidi

• Tak & Çalıştır Uygunluğu: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Görüntü iyileştirme

SmartImage

Bağlantılar

• Sinyal Girişi: VGA (Analog), DisplayPort, HDMI (dijital, HDCP)

• Sync Girişi: Ayrı Sync, Sync yeşil

• Ses (Girişi/Çıkışı): PC ses girişi, Kulaklık çıkışı

Ayak

• Eğilme: -5/10 derece

Sürdürülebilirlik

• Çevre ve enerji: RoHS, Kurşunsuz, Cıvasız

• Geri dönüştürülebilir ambalaj malzemesi: % 100

Yasal uygunluk ve standartlar

Düzenleyici makam onayları: CE İşareti, FCC B Sınıfı, CUEAC, TUV/ISO9241-307, VCCI, RCM, CECP, BSMI, WEEE

Kabin

Renk: Siyah & Metalik gri Yüzey: Parlak

Kutu içeriği

• Ayaklı monitör • Kablolar: D-Sub kablosu, HDMI kablosu, Ses kablosu, Güç kablosu • Kullanım kılavuzu

Okuyucu Yorumları