3D ve Blu-Ray bir arada!

Toshiba 3D özellikli notebook modelini sunar: "Yeni Satellite A665" İşte önemli özellikleri...

3D ve Blu-Ray bir arada!

Toshiba'nın Satellite A665 modeli NVIDIA 3D Vision özelliğini destekliyor ve endüstrinin Blu-ray 3D Disc oynatmaya hazır ilk notebook'u olarak piyasaya çıkıyor.

Toshiba Bilgisayar Sistemleri oyun meraklıları için gerçek 3D deneyimi yaşatacak Blu-Ray'li ilk notebook'u duyurdu. Yeni Satellite A665 dahili ekranında Blu-ray 3D Disc ortamına kaydedilmiş videoları görüntüleme özelliği ile tam bir multimedya ve oyun makinası olarak karşımıza çıkıyor. Satellite A665 ayrıca 3D özelliği olmayan versiyonu ile de satışa sunulacak. Her iki model de 2010 Temmuz ayından itibaren satışa sunulacak.

Yepyeni 3D özellikli Satellite A665 oyun meraklılarına heyecan verici 3D ortamlara tamamen gömülüp, pek çoğu 3D uyumlu olan oyunlarının tadını çıkarabilmelerini sağlıyor. Satellite A665, kullanıcılarının Blu-ray 3D filmler izleyebilmelerine olanak vererek endüstrinin Blu-ray 3D hazır ilk notebook'u olacaktır.

Nvidia 3D Vision desteği

Nvidia 3D Vision desteği

NVIDIA® 3D VisionT ile desteklenen Satellite A665, bir adet 3D VisionT aktif örtücülü ve stereoskopik görüntüleri net, parlak ve derinlikli gösteren uzak mesafe USB kızıl ötesi yayıcı gözlük ile birlikte sunuluyor. Notebookta yüksek performanslı NVIDIA® 3D grafik işlemci ünitesi ve 39.6cm (15.6") TruBrite® HD 3D, LED arka plan aydınlatmalı ekran bulunuyor.

Satellite A665 üzerinde bulunan Harman Kardon® stereo hoparlörler ve Dolby® Gelişmiş Ses özellliği ile sıradışı görsel şölene canlı ve derinlikli sesleri de ekliyor.

Uykudayken Müzik Dinle "Sleep and Music özelliği" sayesinde notebook kapalı bile olsa, kullanıcının sisteme bağladığı MP3 çalıcı ile kesintisiz müzik dinleme keyfi sürüyor.

Yeni notebook modeli, 3D özelliksiz olarak da 40.6cm (16.0'') LED arkadanışıklandırmalı HD ekran ile satışa sunulacak. Her iki cihaz da, Siyah Metalik cilası ve LCD kapağının içinde kullanılan gümüş krom detaylarlagüçlü kişiliğini yansıtıyor. Metalik görünümle kontrast oluşturan dokulu yüzeyi parmak izlerinin görünümünü en aza indiriyor ve mat siyah klavyesi ile arkadan ışıklandırmalı özelliğe sahip.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları