3G'nin depolama ihtiyacı Sandisk'ten!

SanDisk, Mobile Ultra MicroSDHC cep mobil hafıza kartlarıyla kullanıcılarının karşısına çıktı.

3G için maksimum depolama!

Hızlı internet bağlantısı ve gelişmiş servisler sunan 3G teknolojisi Türkiye'yi etkisi altına alırken, özellikle cep telefonları bu yeni teknolojiye uyumlu hale getirilmeye çalışılıyor.

Cep telefonları üzerinden görüntülü telefon konuşması, hızlı ve yüksek boyutlu veri aktarımı, gelişmiş video ve oyun servislerine ulaşma imkânı sunan, hatta televizyon yayınını bile cebe getiren bu teknoloji, akıllara "Cep telefonumun hafıza kapasitesi tüm bunları depolamaya yetecek mi?" sorusunu düşürüyor.

SanDisk ise bu soruya, her marka cep telefonuyla uyumlu olarak çalışan SanDisk Mobile Ultra MicroSDHC ( ve Memory Stick Micro (M2)) cep mobil hafıza kartlarıyla yanıt veriyor. Hayatını ve kullandığı cep telefonunu 3G'ye adapte etmeye çalışan kişiler, cep telefonu için dünyanın en büyük taşınabilir depolama kapasitesine sahip bu ürünler ile müzik parçaları, fotoğraf ve video kamera işlevleri, oyunlar ve GPS işlevleri gibi taşınabilir el cihazlarının depolama odaklı pek çok özelliğinden kolayca yararlanabiliyorlar.

Yüksek veri transfer hızı hayal değil!

Yüksek veri transfer hızı hayal değil!

Dijital bir yaşam tarzı benimsemiş olan tüketiciler için olmazsa olmaz bir ürün olan, aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırabilen ve bu sayede cep telefonlarının hızını artıran SanDisk Mobile Ultra yüksek performanslı kartlar, yükleme hızıyla türünün en iyisi olarak görülüyor. Bu ürünle kullanıcılar dijital dosyalarını mobil hafıza kartları ile bilgisayarları arasında paylaştırırken son derece yüksek bir transfer hızı deneyimliyorlar. İşleri daha da kolaylaştırmak için kartın yanında bir de MobileMate Micro okuyucu bulunuyor. Bu okuyucu USB 2.0 uyumlu bir çıkışa takıldığında hem hızlı taşıma sağlanıyor hem de ilave bir cihaza gerek olmaksızın dijital içerikler kolayca yönetilebiliyor.

MicroSDHC kartların 4 GB, 8 GB ve 16 GB gibi farklı kapasiteleri mevcut ve yeni model mobil telefon modellerin çoğu yüksek kapasiteli kartlarla uyumlu olarak kullanılabiliyor. SanDisk Mobile Ultra kartları ayrıca 10 yıllık sınırlı garantiye de sahip bulunuyor. MobileMate Micro okuyucu ise hafıza kartları ile birlikte kullanıcılara sunuluyor.

Özellikle Sony Ericsson cep telefonları için ideal bir çözüm sunan SanDisk Memory Stick Micro (M2) cep mobil hafıza kartları ise, multimedya cep telefonlarının gereksinim duyduğu kapasiteye ulaşmasını sağlıyor. M2 yuvası bulunan bütün cep telefonlarıyla uyumlu olarak çalışan ve 5 yıllık sınırlı garantiye sahip bulunan bu kartlar, aynı zamanda M2 adaptörü eşliğinde Memory Stick PRO Duo yuvalı cihazlarla da kullanılabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları