4 inç'lik iPhone 5SE ilk defa göründü!

Apple'ın iPhone 5S'ten sonraki ilk 4 inç'lik telefonu, tam karşınızda olabilir!

iPhone 5SE ilk defa göründü!

4 inç'lik iPhone'un adının "iPhone 5SE" olabileceğini henüz duyduk. Şimdiyse iPhone 5SE'ye ait olduğu iddia edilen bir görüntü internette paylaşıldı.

Fotoğrafta bir iPhone 5 (solda) ile yan yana duran telefon (sağda), iPhone 5 boyutlarında olsa da iPhone 6 ve 6S'in tasarım hatlarına sahip. Fotoğraf, birkaç gün önce Hollandaca tartışma panosu One More Thing üzerinde "Gijs Raggers" tarafından paylaşılmış. Sitede herkes paylaşımda bulunabilse de aynı kullanıcının Ağustos 2013'te ilk iPad Air'i tanıtımından üç ay önce paylaştığı biliniyor. Bu arada kullanıcı, yukarıdaki fotoğrafın kaynağının Vietnam olduğunu iddia ediyor.

Yeni 4 inç'lik iPhone'un Apple'ın "hesaplı" telefonu haline geleceği ve iPhone 5S'in yerini alacağı söyleniyor. Buna rağmen cihazın teknik özelliklerinin güçlü olacağı, birkaç gün önce ileri sürülmüştü. İddiaya göre iPhone 5se, iPhone 6 ve 6S'tekine benzer teknik özelliklere sahip olacaktı. Bununla birlikte yeni telefonda önemli bir eksiğin olacağı, bu eksikliğin 3D Touch olacağı söyleniyor.

Bu son dedikoduların doğru çıkıp çıkmayacağını Mart veya Nisan ayında öğrenebileceğiz.

Okuyucu Yorumları