42 yıl sonra ortaya çıktı

42 yıl önce çalınan ve izi bulunamayan klasik araba, bakın nerede, nasıl bulundu...

42 yıl sonra ortaya çıktı

Kayıp bir sevgili, asla tükenmeyen umutlar ve 42 yıl bekleyişin ardından gelen mutluluk... Basit bir film senaryosu gibi duran bu hikaye aslında gerçek. Ancak bu kez başrolde insan değil, 1967 model Austin Healey 3000 marka bir klasik var.

Associated Press'in haberine göre Bon Russell'ın sahip olduğu bu gösterişli İngiliz klasiği, daha sonra karısı olacak genç kadını gezdirdikten sonra evinin önünden çalınmış. Ne yaptıysa da arabasına ulaşamayan Russell, aradan yıllar geçmesine rağmen çok sevdiği Healey'sini hiç unutmamış. Bu uzun yılların ardından, eBay'de ilginç bir ilana rastlamış. İlanda bir Austin Healey 3000, 24 bin dolardan açık artırmaya sunulmuş. Aracın kendi aracı olduğuna kanaat getiren adam, hukuk birimlerini devreye sokarak satıcıya ulaşmış ve aracın, gerçekten 42 yıl önce çaldırdığı araç olduğunu ispatlamış.

Mutluluktan havalara uçan adam, şimdi arabasını bakıma alıp yenilemeyi planlıyor. Tüm işlemlerden sonra ise aracın 50 bin dolar edeceğini düşünüyor. Russell bundan sonra satar mı torunlarına mı bırakır bilinmez ancak arabasını gözünün önünden ayırmayacağı kesin.

Okuyucu Yorumları