4K IPS ve NVIDIA G-SYNC'li Monitör Arayanlara Özel

AOC, birinci sınıf AGON oyun monitörü ürün grubunun ilk 4K modelini piyasaya çıkartıyor.

4K ve G-Sync'li monitör

Modern grafik kartları ve video oyunu konsolları zaten akıcı bir 60 kare hızında, 4K UHD çözünürlükte (3840 × 2160 piksel) oyun grafiklerini üretebiliyor. Ayrıca oyun geliştiriciler de çalışmalarını güzel ve son derece ayrıntılı 4K görsellerle göz dolduracak şekilde optimize ediyorlar. AOC, donanım ve oyun tasarımcılarının güçlü görsel eserlerinin hakkını, sunduğu 16:9 ölçüsündeki AGON AG271UG modeli ile veriyor. 27 inçlik (68.6 cm) 4K IPS panel ile, bu monitör oyundaki dünyaların zengin detaylarla gerçekten ışıldamasını sağlayan etkileyici bir piksel yoğunluğu sunuyor. Hatta bunların daha da iyi görünmelerini sağlamak için IPS teknolojisi, neredeyse her açıdan (178°ye kadar uzanan görüntüleme açıları) kendine hayran bırakan yüksek doğrulukta renkler sunuyor. Üstelik NVIDIA G-SYNC, oyuncuların hız dolu sahnelerde bile üst düzey bu görsellerin dolu dolu keyfini çıkarmalarını sağlıyor. AG271UG'ye entegre edilmiş G-SYNC modulü, ekran kırılmasını ortadan kaldırarak hem girdi gecikmesini hem de ekran tutukluğunu en aza indirmek için ekranın yenileme hızlarını NVIDIA uyumlu grafik kartlarının GPU'su ile eşleştiriyor. Sonuç ise, espor yarışmacılarının daha da iyi performans göstermesi için onları güçlendiren, can sıkıcı dikkat dağıtıcıların olmadığı, süper akıcı 4K grafikler ve duyarlı oynanabilirlik oluyor.

AOC Avrupa Ürün Müdürü Alfonso Clemente şunları söyledi: "Yeni AGON 4K monitörümüz mümkün olan en iyi görüntü kalitesini isteyen tutkulu oyunculara en yeni panel teknolojisini, en zorlu ve yoğun grafiklere sahip oyunlarda bile grafik kartlarıyla kusursuz eşleşme için NVIDIA'nın güvenilir G-SYNC teknolojisi ile birleştirerek sunuyor."

Oyun konforu için birinci sınıf özellikler

Önceki AGON monitörlerinde olduğu gibi, AG271UG modeli de profesyonel oyuncuların konforunu, esenliğini ve performansını artırmak için bir dizi özellik ile piyasaya çıkıyor. AOC Ergo Dial Base, oyun oynarken sağlıklı bir duruş için, eğilme, sağa sola dönme ve yükseklik ayarı (yükseklik ölçüsü de dahil) gibi ergonomik ayar seçenekleri sunuyor. Oyuncuların gözlerinin de sağlıklı ve rahat olmasını sağlamak için de, AOC Flicker Free Teknolojisi gözlerin yorulmasını önlemek için titreşimi en aza indiriyor. AOC Düşük Mavi Işık seçeneği ise zararlı olabilecek kısa dalga boylu mavi ışığı azaltıyor. Daha karanlık oyunlarda ek bir avantaj olarak ise, AOC Gölge Kontrolü seçeneği ekranın aşırı karanlık kısımlarını, görüntünün kalanını etkilemeden aydınlatıyor. Kapsamlı paketi tamamlamak için ise, toplanır bir kulaklık askısı oyuncuların kulaklıklarını espor müsabakaları arasında güvenli bir şekilde kaldırmalarını sağlıyor. Rahatlık sağlayan bir taşıma kolu ise monitörün farklı yerlere kolayca taşınabilmesine olanak veriyor.

AOC'nin AGON AG271UG monitörü Nisan 2017'de piyasada bulunabilecek. Üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatı ise 899 USD.

AG271UG modelinin özellikleri

Model

AG271UG

Ekran

60 Hz'de 27¨ (68.6 cm) IPS

Çözünürlük

3840 x 2160 piksel

Sync technolojisi

G-SYNC

Sinyal girişi

1 x HDMI 1 x DisplayPort 4 x USB 3.0 Ses çıkışı Mikrofon girişi/çıkışı

Ürüne özgü özellikler

AOC Ergo Dial Base (yükseklik, eğilme, sağa sola dönme ayarı) Stereo hoparlörler 4ms GtG tepki süresi

Avrupa Lansmanı

Nisan 2017

Üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyat

899 USD

Okuyucu Yorumları