5.5 inç'lik bir Samsung Galaxy sızdı!

Samsung'un "test etmek için dağıttığı" bu telefon, model numarasıyla kafaları iyice karıştırdı!

Bu Galaxy, hangi Galaxy?

Samsung'un önümüzdeki ay Barcelona'da gerçekleştirilecek Mobil Dünya Kongre'sinde birkaç cep tanıtması bekleniyor. Bu cepler arasındaki 5.5 inç'lik büyük ekranlı telefondan ise yeni bir bilgi internete sızdı.

Hintçe web sitesi Zauba'da "Samsung GT-I9405" model numarasıyla ortaya çıkan cihaz, sitenin verdiği bilgiye göre Hindistan'a test edilmek üzere ulaşmış bulunuyor. Cihazın 5.5 inç'lik ekran boyutu dışındaki özelliklerinden ise pek bahsedilmiyor. Ancak model numarasına baktığımızda telefonun Samsung'un "amiral gemisi" serisine ait olmadığını görüyoruz. Dolayısıyla bu telefonun Galaxy S5 olmayacağı (i9500) veya Note 3'le (N9000) direkt ilgisinin olmayacağı belli gibi.

GT-I9405, daha önceki sızıntılarda ismi geçen Galaxy Note 3 Neo, Note 3 Lite, Galaxy Grand Neo veya Galaxy Grand 2'yle ilgili bir telefon olabileceği gibi, belirli bir piyasaya yönelik yeni bir Galaxy modeli de olabilir. Yeni telefonların ve tabletlerin ortaya çıkacağı MWC 2014'te, Samsung'un yeni modellerinin de sır perdesi de kalkacak.

Okuyucu Yorumları