5 inç'lik Toughpad'den ilk bilgiler!

Panasonic, 5 inç'lik dayanıklı tableti Toughpad'in ilk detaylarını MWC'de açıkladı!

"Taş gibi tablet" geliyor!

Panasonic Mobile World Congress'te Toughpad ailesine katmaya hazırlandığı yeni 5 inçlik dayanıklı tablet cihazını acil durum hizmetleri, güvenlik, üretim ve lojistik gibi zorlu koşullarda kesintisiz çalışmaya ihtiyaç duyan sektörler için tanıttı.

5 inçlik tablet, güç kesilmeden batarya değişimine imkan veren hot swap ve hızlı şarj özellikleriyle sınıfında lider batarya ömrü sunarak kullanıcıların sahada kesintisiz olarak çalışmalarını sağlıyor. Eldiven ile kullanılabilen, güneş ışığında üstün görünebilirlik sunan ve yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, kamera, barkod okuyucu gibi özellikler, cihazı her ortamda kolayca kullanılabilir kılıyor. Yeni tablet, Panasonic Toughbook ve Toughpad serisinin bir üyesi olarak darbelere, düşmeye, aşırı sıcaklıklara, suya ve toza karşı aynı dayanıklılık standartlarına sahip olarak üretilerek tablet cihazlar için düşme dayanımı ve katı cisimlere karşı koruma standartlarında referans olacak. Panasonic Toughpad 5 inç tablet, ayrıca konforlu bir kullanım için el kayışı ve giyilebilir PC çözümleri gibi aksesuarlar ile birlikte alınabilecek.

Sesli arama ve veri kullanımının yanı sıra iki farklı işletim sistemi seçeneklerini sunan 5 inçlik tabletin sesli arama özellikli sürümü, gürültülü ortamlarda bile kristal netliğinde ses kalitesi sunan Panasonic gürültü azaltma teknolojisine de sahip olacak.

Panasonic Toughpad serisinin en yeni üyesi olacak 5 inçlik tablet, Eylül 2014'ten itibaren belirli Avrupa ülkelerinde piyasaya çıkacak. Mobil çalışanların iş akışlarına yeni bir yön vermek ve verimliliği artırma hedefiyle tasarlanan Toughpad ürün serisi, yeni üyesiyle 20 inçten 5 inçe kadar geniş bir ürün yelpazesine ulaşmış olacak.

Okuyucu Yorumları