5 milyon kereden fazla izlendi!

Youtube'u, Facebook'u, Twitter'ı ve bütün interneti kasıp kavuran evlilik videosu burada...

Düğün videosu salgını!

Amerika Birleşik Devletleri'nde evlenen bir çiftin neşe ve coşku dolu evlilik videosu Youtube'a yüklenince dünya çapında meşhur oldu. Gelinle damadın dansı internette olay oldu ve Youtube üzerinde bir düğün videosundan beklenmeyecek sayıda gösterildi.

Kevin Heinz ile Jill Peterson'un St. Paul, Minnesota'daki evliliği 5 milyondan fazla izlendi. Bir hafta gibi kısa bir sürede bu kadar gösterim almasının sebebi insanların gülmekten koparak her yerde bu videonun bağlantısını paylaşması oldu. Facebook, Twitter, Myspace ve muhtelif sosyal ağ ve paylaşım siteleri, forumlar bu videonun bağlantıları ve yorum zincirleriyle doldu taştı.

Peterson ve Heinz bir anda ünlü olmuşlardı. NBC'nin Today Show isimli programına çıkan gelinle damat, dansın gelinin fikri olduğunu söyledi. Konuklar içerisinde böyle eğlenceli bir şeye kalkışacaklarını tek bilenler aileleriymiş. Gösteri esnasında konuklar şok olmuş ama çok da eğlenmiş.

Yeni gelin "Her zaman dans etmeyi, kendimi ifade etmeyi ve mutluluğu paylaşmayı sevdim" dedi. Kocası ise "Kendimi sakatlamadığım için mutluyum" diye ekledi. Çift inanılmaz dansın provasını evlilikten önce sadece bir kez, bir buçuk saatliğine prova etmişler.

Olanları merak ediyosanız ve parende atan bir damat görmek istiyorsanız siz de video bağlantımızdan bu komik videoyu izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları