6 kolonlu Windows Phone geliyor!

Nokia'nın "farklı" Windows Phone 8'li cebi Bandit, bir kez daha sızdı ve bakın ortaya neler çıktı...

Nokia Bandit'ten yeni sızıntı

Microsoft'un Nokia'yı neredeyse bedava denilecek bir fiyatla satın almasının şoku devam ederken, Nokia ve Mİcrosoft hakkında bir gelişme daha ortaya çıktı. Görünüşe göre, Microsoft satın almanın öncesinde tam hız çalışarak satın alacağı Nokia telefonları için özel bir "Windows Phone" tasarımı hazırlamış zira, Nokia'nın Bandit lakaplı yeni telefonu Lumia 1520 hakkında yeni bri görüntü internete sızdığında bir detay herkesin gözüne takıldı.

6 inç'lik ekrana sahip olacak telefon için Microsoft'un, 6 kolonlu özel-geniş bir Windows Phone başlangıç ekranı hazırladığı anlaşıldı.

Telefon hakkında internete sızan ekran görüntüsünda bu 6 kolon açıkça seçilebiliyor. Şu anda piyasada olan Windows Phone telefonları, 4 kolonluk başlangıç ekranına sahipler. Ancak Nokia'yı satın alan Microsoft'un artık öz çocuğu olan Nokia'nın telefonları için özel bir tasarım hazırladığı anlaşılıyor.

Nokia Lumia 1520, Qualcomm 800 Snapdragon işlemcisine sahip olacak ve 1080p ekran çözünürlüğüyle gelecek. Telefonun kamerası ise 20 MP çözünürlüğünde olacak. Nokia'nın telefonu 26 Eylül'deki basın toplantısında tanıtması bekleniyor. Aynı günde, yine Nokia'nın hazırladığı Windows RT tabletinin de tanıtılması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları