6 yeni Lumia daha geliyor!

Nokia, iyice birbirine karışan model numaralarını daha da karıştırmak için, 6 yeni Lumia ile geliyor

6 yeni Lumia daha geliyor!

Nokia, geçirmiş olduğu zor zamanlardan sonra, günümüzde bambaşka bir noktaya gelmeyi başardı. Windows Phone işletim sistemi ile yolunu açan firma, geçtiğimiz günlerde Microsoft tarafından satın alındı ve çok farklı bir yola girmiş oldu.

Bu arada Nokia, Lumia 520 ile yaptığı satışların ardından, bu zamana kadar yapılan en iyi Windows tabanlı ürün satışını da gerçekleştirmeyi başardı. Pek tabi tüm bunların arkasından, yeni dedikodular birbiri ardında patlamaya başladı. Nokia'nı bir sonraki ürünü olacağı düşünülen Lumia 525, çoktan internet ortamını ele geçirdi.

İlk dedikodu haberiyse @evleaks'den geldi. Telefonun adının Nokia Glee olarak lanse edildiğini ama bu ismin, direkt olarak Lumia 525'i işaret ettiğini iddia eden firma, cihazın kod adını baz alarak, müzik tabanlı bir cihaz olacağını da dile getirdi. Aynı kaynaktan gelen iddiaların esas zirve noktasıysa, 22 Ekim tarihinde, Abu Dhabi'de gerçekleştirilecek olan Nokia etkinliği esnasında, altı farklı telefonun tanıtılacağı bilgisi oldu.

2520, 1520, 525, 503, 502 ve 500 şeklinde sıralanacağı düşünülen modellerden, 2520'nin 10.1 inçlik, Windows 8 tablet, 1520'nin de 6 inç'lik Lumia akıllı telefon olacağı ağızdan ağıza dolaşan dedikodular arasında.

Okuyucu Yorumları