6S bir kenara, iPhone 7 çok ince olacak!

iPhone 6S'le henüz tanışmadık ancak 2016'nın iPhone'unyla ilgili ilginizi çekecek bir iddia var!

iPhone 7 böyle olacak!

iPhone 6S ile muhtemelen bu Çarşamba tanışacağız ancak iPhone 7'nin özelliklerine dair bilgiler şimdiden konuşulmaya başlandı.

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, yatırımcılara yaptığı bir açıklamada bir sonraki iPhone'un 6.0 ile 6.5 milimetre arasında bir kalınlığa sahip olacağını tahmin ettiğini söyledi. Analistlerin tahminleri genellikle elle tutulur bir dayanağa sahip olmasa da Kuo, daha önceki tahminlerindeki isabetiyle tanınıyor. Analist, 128GB'lık iPhone 6 modelini doğru tahmin etmiş, iPad'le ilgili doğru tahminlerde bulunmuştu.

Tahminler doğru çıkarsa iPhone 7, şu anki iPod Touch ve iPad Air 2 kadar (her ikisi de 6.1 mm kalınlığında) incelecek demektir. Kuo, gelecek senenin iPhone'unun ince olmasına rağmen Force Touch teknolojisinden vazgeçmeyeceğini, 2016'da çıkacak iPhone'un 2015'tekine benzer bir Force Touch yapısına sahip olacağını söylüyor.

iPhone 7'nin tasarımında büyük değişikliklerin yapılacağı düşünülüyor. iPhone 6S ise dahili bileşenlerde önemli değişiklikler olsa da, iPhone 6'nın tasarımını koruyacak.

Okuyucu Yorumları