7 Mart'taki Apple etkinliğinde ne olacak?

Apple'ıni Pad 3'ü 7 Mart'ta tanıtacağı kesin gibi. Peki ama bu tarihte Apple'dan neler beklemeliyiz?

7 Mart'ta neler olacak?

Apple, 7 Mart'ta düzenleyeceği etkinlik için gönderdiği davetiyelerde katılımcılara yepyeni bir şeyi görmeye ve dokunmaya hazır olmalarını söyledi. Hemen herkes bu etkinliğin yeni nesil iPad ile ilgili olacağını tahmin edebiliyor ama net olmayan Apple'ın tam olarak neler söyleyeceği? İşte 7 Mart'ta görmeyi ve duymayı beklediğimiz bazı detaylar...

İlk beklenti Apple'ın popüler asistanı Siri ile ilgili. Apple büyük ihtimalle bu etkinlikle Siri'nin yeni iPad'de yer alacağını resmen duyuracak. Bunun dışında iPad'in teknik özellikleri de 7 Mart'ta resmi olarak açıklanacak. Retina ekran kesin gibi. Bunun dışında 4G LTE bağlantı özelliği, iPad 2'den daha yüksek bir çözünülürlük ve ya çift çekirdekli A5, ya da dört çekirdekli A6 işlemcinin duyurulması bekleniyor. Bir iddia iPad'teki home tuşunun ortadan kalkarak cihazın yan tarafına taşınacağı. Ama bu ihtimal pek yüksek değil.

7 Mart'ta yeni iPad'in dışındaki bazı konularda da duyuru beklentileri var. Öncelikle çok büyük ihtimalle yeni iPad, eskisinin fiyatının düşmesine neden olacak. Beklentiler satış fiyatı üzerinden yaklaşık 100 dolarlık bir indirim gerçekleşmesi. Ayrıca şu anda bulunması çok zor olan Apple TV 2'nin yerini alacak yeni nesil Apple TV de duyurulması beklenen yenilikler arasında.

Okuyucu Yorumları