8 Mbps'ye kadar internetin abone sayısı kaç?

8 Mbps hıza kadar internet paketi 4 aydır bizlerle. Peki ama bu 4 ayda kaç kişi bu pakete geçti?

Hızlı interneti sevdik mi?

İnterneti daha geniş kitlelere daha yüksek hızda sunma amacıyla Mayıs ayında, Türk Telekom tarafından İnternet Servis Sağlayıcılara (İSS) toptan olarak sunulan ve İSS'ler tarafından kullanıcılara ulaştırılan 8 Mbps'e kadar hızlı internet paketleri büyük ilgi gördüğü açıklandı. Dört ayda 8 Mbps'e kadar hızlı internetten faydalanmaya başlayan kullanıcıların sayısı 1 milyonu aştı.

Altyapı yatırımlarını sürdüren Türk Telekom, bu altyapının en verimli ve etkin şekilde kullanılması hedefiyle de çalışmalarını sürdürüyor. Müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını tespit ederek, kullanım alışkanlıklarını en iyi karşılayan ürün ve hizmetleri sunan Türk Telekom, mayıs ayı içerisinde de 8 Mbps'ye kadar hızlı internet paketlerini tek bir fiyat altında toplamıştı.

Hedef daha fazla kullanıcıya ulaşmak...

Hedef daha fazla kullanıcıya ulaşmak...

Tüm internet servis sağlayıcılara 4 GB, 6GB ve limitsiz (adil kullanım sınırlı) seçeneklerle sunulan 8 Mbps'e kadar hızlı ADSL hizmetine gelen yoğun talepten duydukları memnuniyeti anlatan Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan,"Tüketicilerimize en son teknolojiyi, kolay anlaşılabilir ve uygun fiyatlı çözümlerle ulaştırmaya devam ediyoruz. 8 Mbps'e kadar hızlı ADSL hizmeti de tüketiciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. İlk ay sonunda kullanıcı sayısı 100 bini geçerken, şimdi ise 1 milyona ulaşmış durumda. Bu tarifeleri kullanıcılara ulaştıran İnternet Servis Sağlayıcıları sayesinde, daha yüksek rakamlara da ulaşılmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları