Ballmer: En gürültülü PC

Microsoft'un patronu Steve Ballmer'dan çok gürültülü bir "I'm a PC" şovu... İşte o video...

Bu adam neden bağırıyor?

Microsoft'un "I'm a PC" (Ben PC'yim) reklam kampanyası sadece reklam filmiyle değil, özel internet sitesiyle de adından söz ettirmeyi başarıyor. Apple'ın reklam filmlerine cevap niteliği taşıyan bu kampanyaya dileyen herkes katılabiliyor.

Yapmanız gerken sadece Life Without Walls adresini ziyaret etmek ve buradaki video ve fotoğraflara kendi görüntünüzü eklemek. Sitede yer alan çok sayıda videoda PC kullanıcıları "I'm a PC" diyor ve hemen ardından kendi mesajını veriyor. İşin güzel tarafı ise, video ya da fotoğrafınızın, moderatörler tarafından onaylandıktan sonra siteye dahil edilmesi değil, yüzünüzün ve mesajınızın ABD'nin ünlü Times meydanında da yayınlanacak olması. Sitede, Times meydanından canlı görüntülere de yer veriliyor.

Mevcut videolar arasında en çok dikkatimizi çeken ise, reklam filminde yer almayan Microsoft CEO'su Steve Ballmer'ın videosu oldu. Ballmer bu videoda da görmeye alışık olduğumuz "ilginç" hareketlerine devam ediyor. Avazı çıktığı kadar bağıran Ballmer'ın verdiği mesaj ise şu: "I'm a PC and I love this company" (Ben bir PC'yim ve bu şirketi çok seviyorum). Yeni MS patronunun bu mesajı vermek için korkunç bir yüz ifadesine ve kulakları tırmalayan bir ses tonuna neden ihtiyaç duyduğu ise tartışmaya açık bir konu.

Okuyucu Yorumları