Bu aygıt PSP ve iPhone'un özelliklerine sahip

İki dünyanın özelliklerini bir araya getiren ve tüm taşınabilir medya aygıtlarının sonunu getirecek teknoloji

PSP ve iPhone

Sony, oyun dünyasının tartışmasız en büyük oyuncularından biri. Taşınabilir oyun cihazları söz konusu olduğunda ise PSP ile liderlik koltuğunu hiç kimselere bırakmayacak gibi görünüyor. Apple, telefon dünyasına sonradan girmiş olmasına rağmen gerek kullanım kolaylığı, gerek arabirimi gerekse çıkardığı fırtına ile iPhone'u en başarılı cep telefonu - PDA konseptlerinin arasına sokmayı başardı.

Bu iki dünyanın liderinin ortak bir çalışma ile ortaya çıkarabileceği iPhone - PSP karışımı bir cep telefonu - medya gösterici - oyun konsolu, tüm taşınabilir aygıtların sonunu getirebilir gibi görünüyor. Cep telefonlarının en büyük eksikliği olan "doğru dürüst oyun oynatamama" problemi bu tür bir cihazla tarihe karışacak. Medya aygıtlarının ve PSP'nin ise internet bağlantı ve cep telefonu - iletişim konusundaki eksiklikleri de iPhone'un geniş bağlantı seçenekleri ve pratik arabirimi ile çözülecek.

Elbette şu anda bu tamamen bir "dilek" aşamasında. Ürünün adı bu yüzden iWish (diliyorum) olarak konulmuş. İnternet sanatçısı Mat Brady tarafından geliştirilen bu konsept gerçek olduğu takdirde teknoloji, iletişim ve oyun dünyasında çok büyük fırtınalar koparacağa benziyor.

Okuyucu Yorumları