GMail sorunu ve ilk açıklama burada...

Bir süredir yaşanan GMail'e erişim sorunu nihayet sona erdi. Sorunla ilgili ilk açıklama burada...

GMail'e ne oldu?

Güncelleme: GMail'e erişim, 14.30 itibarı ile tamamen normale dönmüş gibi görünüyor...

Eğer e-posta ihtiyaçlarınız için Google'ın GMail'ini kullanıyorsanız, yaklaşık 3 saatir hesabınıza ulaşamıyor olmalısınız. GMail'in giriş sayfası bir süredir kullanılamıyor ve bağlanmaya çalışanlar "Server Error - Sunucu hatası" uyarısını alıyor.

Sorunun neden kaynaklandığı henüz açıklanmadı ama GMail'in yardım sayfalarında şu küçük not yayınlandı: "We're aware of a problem with Gmail affecting a number of users. This problem occurred at approximately 1.30AM Pacific Time. We're working hard to resolve this problem and will post updates as we have them. We apologize for any inconvenience that this has caused."

Açıklamanın Türkçesi şu şekilde: "Bir grup kullanıcımızın GMail'e bağlanmasını engelleyen bir problem yaşıyoruz. Problem saat 11.30'da başladı. Sorunu çözmek için çalışıyoruz ve gelişme olduğunda bildireceğiz. Sorun nedeniyle özür dileriz."

Küçük bir de not: Eğer GMail hesabınıza Outlook ya da Thunderbird gibi bir uygulama yardımıyla POP3 üzerinden bağlanıyorsanız, e-postalarınızı almaya devam edebilirsiniz. Sorun sadece tarayıcı üzerinden

Okuyucu Yorumları