MS'in arama motoru Bing yayında...

MS'in arama motoru Bing Beta olarak yayına başladı; ilk övgüyü de hiç beklenmedik bir isimden aldı..

Bing'in şaşırtan hayranı!

Microsoft'un yeni "karar verme" motoru Bing'e daha önce haberlerimizde
yer vermiştik. Ve merakla beklenen Bing, nihayet Beta olarak yayına başladı.


Bing hakkında ilginç yorumlar gelmeye de devam ediyor. MS'in büyük rakibi Apple'ın kurucularından Steve Wozniak Bing'i ve arkasındaki fikri çok beğendiğini söylüyor.

Kaliforniya'da yapılan bir konferansta konuşan Apple kurucularından Steve Wozniak konferansta Steve Ballmer'ın tanıttığı Bing'den etkilendiğini söyledi: "Bu şimdiye kadar gördüğüm en etkileyici tanıtımlardan biriydi."

Ama daha son kararını söylemek istemeyen Wozniak, buna ancak yeni "karar" motorunu kullanmaya başladıktan sonra karar verebileceğini söyledi. Ama şimdilik Bing'in büyük bir "fanı" olduğu söylemeyi ihmal etmedi.

Şu anda Beta yayınında olan Bing'i denemek isteyenler buraya tıklayabilir...

Steve Wozniak kimdir?

Steve Wozniak kimdir?
Apple'ın önemli ismi Steve Wozniak...

Steve Wozniak Apple bilgisayarın yaratıcısı. Apple II yüksek çözünürlüklü grafiklerini Wozniak'a borçlu. Randy Wigginton ile Apple için bir işletim sistemi de yazmış olan Wozniak bugünlerde Fusion-IO'da bilimsel araştırmalar şefi olarak görev alıyor ve şirketin araştırma ve geliştirmesine katı hal depolama mimarileri, yüksek performanslı I/O çözümleri gibi konularda yön veriyor.

Fusion-IO, yüksek performansı ile tanınan Iodrive'ın üreticisi. Geliştirilmiş bir NAND bellek teknolojisi kullanan bu sürücüler bilgisayara doğrudan PCI-Express kapısından bağlanıyor ve özellikle sunucularda yüksek performans artışları sağlayabiliyor.

Şu anda Beta yayınında olan Bing'i denemek isteyenler buraya tıklayabilir...

Okuyucu Yorumları