Samsung: 12 Megapiksel, optik zum ve fazlası

Samsung'un çok yakında patlatmasını beklediğimiz tam 4 bomba: Bakalım hangileri gerçek olacak?

Samsung'un 4 bombası!

Dedikodulara göre Samsung, Mobile World Congress etkinliğinde 12 Megapiksel kameralı bir cep telefonu tanıtacak. Ayrıca Avrupa insanını çok sevindirecek 16 GB bellekli bir Omnina sürümü ve çift SIM kartlı bir cep telefonu hakkında bilgiler de sızdı.

12 Megapiksel...
Unwiredview.com sitesi Samsung'un MWC etkinliğinde 12 Megapiksel kameralı bir cep telefonu tanıtacağını iddia ediyor. Hatta bu iddialar o kadar ileri gitmiş durumda ki, bazı fotoğraflar da nete sızmış durumda. İşin komiği ise, bu fotoğrafların, sadece birer Photoshop çalışması olması.

Fotoğraflar her ne kadar gerçeği yansıtmasa da, bu durum Samsung'un 12 MP bir cep tanıtmayacağı anlamına gelmiyor. Beklentiler halen böyle bir telefonun ortaya çıkacağı yönünde...

...ve optik zum

Gsmhelpdesk.nl sitesine göre 12 Megapiksellik cep telefonundan bağımsız olarak Samsung innov8 i8510'un direkt halefi de MWC etkinliğinde tanıtılacak. Telefonun kamera çözünürlüğünün 8 Megapiksel olacağı ama 3x optik zum sunacağı söyleniyor. İşletim sistemi olarak selefinde olduğu gibi Symbian S60 kullanılacağı düşünülüyor.

...ve optik zumYeni çift SIM kartlı telefon
Techblog.gr sitesine göreyse yine MWC etkinliğinde Samsung B5702 tanıtılacak. Selefi Samsung D880 gibi bu da yeni çift SIM kartlı model olabilir. Yenilik olarak ise o an görüşme yapılan kişinin numarasını gösteren iki LED ışığı mevcut.

16 GB bellekli Omnia
Windowsmobileitaly.com sitesinde ise Samsung SGH-i900 Omnia'nın 16 GB'lık bir sürümüyle ilgili resimler yayımlandı. Hemen itiraz etmeyin; Türkiye'de uzun zamandır satılan 16 GB'lık Omnia Avrupa ülkelerinde henüz piyasaya sürülmüş değil. Depolama kapasitesinin yanında işlemci de 624 MHz'e çıkarılmış. Siteye göre teknik detaylar selef sürüm ile aynı kalıyor.

Okuyucu Yorumları