Star Trek hayranlarına müthiş hediyeler...

Star Trek heyecanı sinemadan önce CHIP Online'da! Müthiş hediyeler sizleri bekliyor...

Sinemadan önce burada!

"Star Trek 8 Mayıs'ta sinemalarda"
Filmin tüm ayrıntıları da www.startrek.com.tr adresinde!

Star Trek bir nesli bilim kurgu dünyası ile tanıştırmıştır. Dizisi ve filmleri yıllarca bir çok genci ve yetişkini etkiledi. Mr. Spock, Kaptan Kirk, Uhuru ve Sulu ve diğerleri... Bu isimlerin hepsininin gönlümüzde ayrı bir yeri var.

8 Mayısta vizyonda olacak en yeni Star Trek filminde hikayenin en başından başlayışına tanık olacağız. Kaptan Kirk ve Mr. Spock'un tanışması, akademideki günleri ve ilk maceraları! Tüm kahramanların gençlikleri, gelişimleri ve maceraları bu filmde canlandırılıyor. Elbette bir sürü sürprize de hazırlıklı olmak lazım.

Fırsatlar portalı CHIP Online, bilim kurgu hayranı Forum kullanıcılarına Star Trek'in dönüşü şerefine harika bir kampanya ile harika hediyeler sunuyor. Nisan ayı boyunca CHIP Online Forumda en çok mesajı yazan kullanıcılar aşağıdaki harika hediyeleri kazanacaklar.

  • İlk 15 kişi çift kişilik Star Trek filmi davetiyesi
  • Sonraki 15 kişi çok özel birer Star Trek tişörtü
  • Sonraki 20 kişi Star Trek filminin Türkçe orijinal afişini kazanacak.


Yarışma şu an itibarı ile başlamıştır. Nisan ayı boyunca sürecek olan bu yarışma 30 Nisan gecesi sona erecek, Mayıs ayının başında kazananlar açıklanacak ve hediyeleri adreslerine yollanacaktır.

Çok yazın, şansınızı artırın. Tıklayın, forumda yazmaya başlayın! CHIP Online foruma mesaj yazarken login olmayı unutmayın, yoksa mesajlarınızın sayısını tutmamız mümkün olmaz...

CHIP Online ekibi olarak bilim kurgu hayranı CHIP Online ziyaretçilerine başarılar diliyoruz...

Hediyelerimizi yakından inceleyin

Hediyelerimizi yakından inceleyin

Star Trek kampanyamız dahilinde Nisan ayı boyunca CHIP Online Forumda en çok mesajı yazan İlk 15 kişi çift kişilik davetiye kazandıktan sonra, diğer 15 kişi harika birer tişört kazanacaklar.

Yan taraftaki resimde de görüldüğü gibi tişörtümüz çok özel, bir kablosuz ağ kaplama alanı içerisine girdiğinizde logo parlayıp sönerek size mesaj veriyor!

Hediyelerimizi yakından inceleyinTişörtlerden sonra sıra filmin afişlerine geliyor. En çok mesaj yazan diğer 15 kişi ise hemen yanda görülen bu çok özel afişi kazanıp odasının duvarını süsleme imkanına sahip olacak!

Tüm gerçek Star Trek hayranlarına Nisan ayı boyunca başarılar diliyoruz!

Okuyucu Yorumları