TVN96: Sadece 90 Euro'ya N96 klonu

Nokia N96'yı piyasaya sürmeden, Çinliler TVN96 ile sahneye çıkmayı başardı.

90 Euro'ya N96

Çin'deki cep telefonu piyasası yoluna hız kesmeden devam ediyor, tabi kopyalamaya da... Sadece birkaç gün önce, buradan sizlere Çin'in cep telefonu pazarını ve kopyalama çılgınlığını kısaca özetlemeye çalışmıştık. Ama bu çılgınlık dur durak tanıyacak gibi değil.

www.solomobi.com adresinde satılan bir telefon, eminiz Nokia çalışanlarını bile şaşırtmıştır. TVN96 adı ile satışa sunulan telefonun dikkat çeken tek bir özelliği var: Görüntüsüyle Nokia'nın henüz piyasaya çıkmayan N96'sını "bir hayli" andırıyor olması. Üstelik telefonun fiyatı da sadece 90 Euro...

Gelelim TVN96'nın teknik özelliklerine... Telefon bir TV antenine, Bluetooth 2.0'a, GPRS'e, MP3 ve video oynatıcıya, FM radyoya, microSD bellek kartı yuvasına ve e-kitap okuyucuya sahip. Üzerindeki dahili kamera ise sadece 1,3 megapiksel çözünürlükte.

Galerimizde TVN96'nın ayrıntılı fotoğraflarına göz atabilir, buradaki gerçek N96 ile karşılaştırma yapabilirsiniz. Eminiz, Çinlilerin kopyalama konusundaki yeteneğine sizler de hayran kalacaksınız.

Okuyucu Yorumları