Türk Telekom, 2 yeni kampanyayla iddialı

Türk Telekom, duyurulan yeni kampanya ile tüketicilere saatlerce bedava konuşma fırsatı sunuyor.

Akşamdan sabaha konuş

"Akşamdan Sabaha" adı verilen tarife gündüz evde olmayan, telefonu daha çok akşam kullanan ailelere yönelik. Bu kampanyada akşam 18.00'den sabah saat 08.00'e kadar tüm konuşmalar ücretsiz.

Her şey dahil 19 YTL ödeyen herkes bu kampanyadan yararlanabilecek. Günün kalan kısımlarında yapılan görüşmeler ise tüketicinin üye olduğu tarifeden ücretlendirilecek.

Çok konuşanlar için
İkinci kampanya ise çok konuşan ve sürekli evde olan hanımları ve küçük işletmeleri ilgilendiriyor. Bu kampanyada 1 saat konuşma 1 dakika sayılıyor. Yani 1 saat konuşan bir abone sadece 12 kuruş ödüyor. Bu tarifede de sabit ücret her şey dahil 19 YTL.

Cem Yılmaz yeniden karşımızda
Yaklaşık 10 gün içerisinde hayata geçirilmesi planlanan kampanyaların tanıtımı ise yine Cem Yılmaz yapıyor. Yeni reklamlarda Yılmaz karşımıza 'Jem Bey' ismiyle çizgi kahraman olarak çıkacak.

ADSL'de hedef büyük: 6 milyon
Kampanyanın reklam filmlerinin gösteriminden sonra Türk Telekom İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany, yılın ilk çeyreğini değerlendirdi. Paul Doany, 2008 sonunda ADSL abone sayılarının 6 milyona ulaşabileceğini öngördüklerini bildirdi.

AA

Okuyucu Yorumları