Windows 7 Beta'da indirme hüsranı

Microsoft Windows 7 Beta'yı indirilmeye sundu sunmasına ama bakın sonrasında neler oldu...

Windows 7'de hüsran!

Bugün sizlere Microsoft'un Windows 7 Beta'sını indirilmeye sunduğunun haberini vermiştik. Ama herhalde Microsoft bile böylesine büyük bir ilgi beklemiyordu. Haberin ardından sayısız yorum ve e-posta aldık. Hemen hemen hiç kimse betayı indirmeyi başaramamıştı. Hatta bazı saatlerde bağlantısını verdiğimiz sayfaya giriş bile yapılamadı.

Ve en sonunda Microsoft, çareyi bu sayfayı değiştirmekte ve Beta dağıtımını durdurmakta bulmuş gibi görünüyor. Eğer şu anda daha önce indirme talimatlarının yer aldığı bu sayfaya girerseniz, karşınızda "Windows® 7 Beta coming soon!" yani "Çok yakında" ibaresini göreceksiniz.

Bu olayın bizlere gösterdiği tek bir şey var: Windows 7 beklenenin de ötesinde bir ilgi ile karşılanmış durumda. Bu da Microsoft'u kesinlikle çok sevindirecektir; Vista ile yapamadıklarını Windows 7 ile yapmayı başarmanın eşiğindeler...

Siz yine de aşağıdaki bu iki adresi sık sık ziyaret etmeyi unutmayın. Şansınız varsa, Beta tekrar yayınlandığında indirme ve anahtar edinme şansını yakalayabilirsiniz:

Microsoft TechNet
Windows 7

Not: Dileyenler, aşağıdaki bağlantıları kullanarak ISO dosyalarını indirebilir, ancak gerekli ürün anahtarı için yine yukarıda bahsettiğimiz 2 adrese göz atmanız gerekecek:

Windows 7 Ultimate - 32bit
Windows 7 Ultimate - 64bit

Okuyucu Yorumları