Yeni Palm Pre'den sorunlu başlangıç

Palm Pre için saatlerce kuyrukta bekleyenler telefonlarını aldıklarında bakın neyle karşılaştılar.

Pre'den sorunlu başlangıç

Palm Pre geçtiğimiz cumartesi günü Amerika'da kullanıcılarıyla buluştu. Buluşmasına buluştu ama mağaza kapılarında sabahlayan bazı teknoloji meraklılarını pek memnun edemedi.

İlk kullanıcıların yazdıkları şikâyetler ve internete gönderdikleri görüntüler bazı Palm Pre'lerde ekranın alt kısmında parlak renkli bölgelerin olduğunu gösteriyor. Kimi kullanıcılar da telefonlarının pilinin aşırı ısındığını ve çok çabuk bittiğini söylüyor. Bazı teknik bilgiye sahip kullanıcılar bunu pilin arka planda çok fazla uygulama çalışması yüzünden hızlı bitmesi, bunun da pili ısıtıp LCD ekranda parlak bölgelere neden olması şeklinde yorumluyorlar.

Palm'in bu konuda şimdilik bir açıklaması yok. Ama çok yakın bir zamanda bir açıklama ve büyük olasılıkla bir yama gelebilir.

Yeni Palm Pre sahiplerinin internette bloglarda ve forumlarda dile getirdikleri sorunlara bakıp telefonu sorunlu olarak tanımlamak için aslında daha çok erken. Apple da dâhil olmak üzere birçok üretici bu tür ilk üretim ürünlerde sorunlarla karşılaşıyor. Ama çoğu hızlı yaptıkları firmware ve yazılım güncellemeleri ile sorunlarını çözüyor. Bu yüzden kesin yargıya varmadan önce Palm'e biraz zaman vermek en doğrusu.

Okuyucu Yorumları