a, b, c, ç, d, e-kolay, f-secure...

e-kolay.net, bilgisayarları ve iletişim sistemlerini İnternet’teki tehditlere ve virüslere karşı korumaya yönelik hizmetleriyle dünyaca tanınan, Finlandiya merkezli güvenlik çözümleri sağlayıcısı F-Secure ile iş ortağı oldu.

a, b, c, ç, d, e-kolay, f-secure...

Türkiye’nin lider İnternet servis ve içerik sağlayıcısı e-kolay.net, abonelerine İnternet’te tam güvenlik sağlamaya yönelik hizmetler sunmaya başlıyor. Bu hizmetler için Finlandiya merkezli, dünyaca ünlü F-Secure şirketiyle iş ortaklığı kuran e-kolay.net, bireyleri ve küçük ve orta ölçekli işletmeleri, benzersiz bir güvenlik paketi sayesinde İnternet’teki olası tehditlerden koruyacak.

ABD’de Charter Telecommunications, Fransa’da Wanadoo, Almanya’da Deutsche Telekom gibi büyük servis sağlayıcılar aracılığıyla Avrupa ve ABD’de hizmet veren F-Secure, Türkiye’de e-kolay.net iş ortaklığıyla piyasaya sunacağı ürünlerle hem bireysel kullanıcıları hem de küçük ve orta ölçekli işletmelerin iletişim ağlarını virüslere ve İnternet kaynaklı diğer tehditlere karşı koruyacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan e-kolay.net Genel Müdürü M. Tanju Erkoç, şunları ifade ediyor: “İnternet, bütün avantajlarına karşın, bazı riskleri de içinde barındıran bir iletişim sistemidir. Bu avantajlardan maksimum verim ve minimum zararla yararlanabilmek için bireyler ve kurumlar bazı güvenlik önlemleri almak zorunda kalıyor. e-kolay.net olarak, abonelerimizin güvenliğini maksimum düzeye taşımak için, F-Secure ile iş ortaklığı kurmaya karar verdik. F-Secure bu konuda birçok önemli referansa sahip, dünyanın önde gelen firmalarından biri. F-Secure’un sunduğu antivirüs, güvenlik duvarı ve iletişim ağı şifreleme çözümleri, tehditler karşısında büyük bir hızla devreye girerek bireyleri ve firmaları İnternet’in risklerine karşı koruma altına alıyor. e-kolay.net ve F-Secure iş ortaklığı, Türkiye’deki İnternet kullanıcılarına, güvenlik açısından mükemmel avantajlar sağlayacaktır.”

F-Secure yetkilisi Jari Heinonen de e-kolay.net ile kurulan iş ortaklığı konusunda şunları söylüyor: “İnternet servis sağlayıcılarının günümüzün gereksinimlerini karşılayabilmesi ve kullanımı kolay, güvenli İnternet çözümleri sunarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeleri büyük önem taşımaktadır. İnternet’te, virüs saldırıları, iletişim ağı solucanları, korsan (hacking) faaliyetler, istenmeyen e-postalar (spam) ve sakıncalı içerik gibi tehditler bulunmaktadır. Kullanıcılar, bilgisayarlarını bu tür tehditlere karşı koruma imkanına sahip olmalıdır.”

F-Secure Satış Müdürü Heinonen ekliyor, “F-Secure olarak, e-kolay.net ile iş ortaklığına girmekten dolayı büyük mutluluk duyuyor ve bu stratejik ortaklığı, F-Secure’un Türkiye’deki faaliyetlerinde çok önemli bir adım olarak görüyoruz. F-Secure bugüne dek, Türkiye’deki distribütörü olan 64k Bilgisayar Reklamcılık İletişim Ltd. Şti. aracılığıyla, özellikle orta ve büyük ölçekli işletmelere hizmet verdi ama e-kolay.net ile kurulan iş ortaklığı sayesinde, hizmetlerimizi son kullanıcılara ve küçük ölçekli işletmelere de sunmaya başlıyoruz.”

Okuyucu Yorumları