A- Serisi Cep Telefonlarıyla Sadeliğe Dönüş

Dünyada varolan sadeliğe dönüş trendinden yola çıkan Siemens, ses ve mesaja önem veren kullanıcılar için yeni A serisi telefonları geliştirdi. Karmaşık telefonlardan sıkılmış kullanıcılar için geliştirilen A serisi, kolay kullanım özelliklerinin ve şık tasarımlarının yanı sıra uygun fiyatıyla da dik

A- Serisi Cep Telefonlarıyla Sadeliğe Dönüş

Siemens tarafından yaptırılan 2005 Avrupa Cihazlar raporu’na göre, bir cep telefonu alırken kullanıcıların en çok önem verdikleri özellik fonksiyonellik...1990’dan beri Siemens, tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla giriş seviyesinde cep telefonları üretiyor. Yeni A-serisi telefonları kolay kullanım özelliklerine sahip olması açısından ergonomi uzmanları tarafından geliştirildi.

Yeni 75 A serisi telefonların hepsi yenilikçi özellikler taşıyor. Avrupa Cihazları Raporu’na göre A-serisi cep telefonu kullananların %37’si bu telefonların diğer telefonlardan daha kolay kullanıldığına inanıyor.

Yeni 75 A-serisinin ortak özelllikleri:

- Belirgin ekran ikonları ve rahat, okunaklı menü
- Basit menü navigasyon tuşu
- Herhangi bir yanlış tuşlamayı ve mesajı engellemek amacıyla büyük ve aralarında yeterli mesafe bırakılan tuş takımı
- Tek bir tıkla erişilebilen “Kısa yol” tuşları
- Kaliteli, çekici tasarım A-serisini rakiplerinden ayırıyor

AX75

Eğer günlük işlerinizi organize edebileceğiniz kolay bir telefon arıyorsanız A serisi tüm bu özelliklere sahip. Kolay navigasyon için kullanıcı arayüzünün yanısıra, AX75’de 65,536 renkli ekran, 128x128 çözünürlük, IrDa, MMS, ses ve animasyon gönderimi gibi özellikler mevcut. 4-yönlü navigasyon tuşu farkını ortaya koyuyor- bu tuş sayesinde menülere daha hızlı ulaşabiliyor.

A 75

Bir servet ödemeden bir telefonun rahatlığını yaşamak istiyorsanız, şık tasarımlı, hafif A75 tam size göre. A 75 ile sinema saatlerini öğrenmek için İnternete girebilir, SMS ile arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Kısa yol özelliği ile tek bir tıkla istediğiniz fonksiyona ulaşmanızı sağlar, mesela alarm kurma A75’in büyük renkli ekranı kullanıcılara parlak ve temiz görüntü sunuyor.

A70

Eğer ilk kez cep telefonu alıyorsanız A70 tam size göre. İletişim için sunulan temel özelliklerin yanısıra, A70’de SMS, EMS ve iki yönlü navigasyon tuşu gibi fonksiyonlar mevcut. Sade ve kolay menüsü ile kullanımı oldukça kolay bir telefon.

Okuyucu Yorumları