ABD'li bir adam, telefonu ile evlenmeyi mantıklı buldu!

ABD'li bir adam, inanılması çok güç bir işe imza attı; çok sevdiği telefonu ile evlendi!

Telefonu ile evlenen adam!

Dünya'daki ilginç evliliklere bir yenisi daha eklenmiş durumda. ABD'li Aaron Chervenak, bütün ilişkilerini düşünerek hangisinin en derin ve en uzun süreli olduğunu merak etmekteydi. Bütün düşünmenin sonunda aldığı karar ise, telefonu ile sahip olduğu ilişkinin en fazla derinliğe sahip olan olduğuydu.

Peki kendisi, telefonuna onu sevdiğini nasıl gösterebilirdi? Bazı kişiler telefonlarına en azından koruma amaçlı kılıflar takabiliyor. Ancak bazı durumdalar bu, bir sevgi gösterisinden ziyade bir hakarete dönüşebilmekte. Bu yüzden de Chervenak, düşüncesinde sonuna kadar ilerlemeyi tercih ederek, telefonu ile evlenmeye karar verdi.

Chervenak'ın 1 Haziran tarihinde yayınladığı evlilik videosunda cümleler şu şekilde: "Eğer kendimize karşı dürüst olursak, telefonlarımızla pek çok duygusal seviyede bağ kuruyoruz. Teselli için, bizi sakinleştirmesi için, uyutması için, düşüncelerimizi rahatlatmak için ona dönüyoruz."

Tabii ki bu düşünceler çoğu kişi için geçerli olmayabilir. Hatta pek çok kişi, telefonların günümüzdeki en büyük dikkat dağınıklığı kaynağı olduklarını ve pek bir rahatlama sağlamadıklarını düşünmekte. Ancak Chervenak, bu sakinlik ve rahatlık yüzlerinin "bir ilişkinin en önemli özellikleri" olduğuna inanmakta. Bu yüzden de Little Las Vegas Şapeli'ni arayarak, niyetini belirtmiş. Şapelin sahibi Michael Kelly'nin KTNV-TV'ye söylediğine göre kendisinin ilk tepkisi büyük bir şaşkınlık olmuş. Ancak daha sonra Chervenak'ın isteğini yerine getirmeye karar vermiş.

Seremoni de bu şapelde yer aldı. Damat bir smokin giyerken, "gelin" beyaz bir kılıf giydi.

Telefon, bir iPhone gibi gözükmekte ancak Chervenak bu konuda bir açıklama yapmış değil. Açık bir şekilde gözükebilen şey ise, Chervenak'ın telefonunu bir dişi olarak gördüğü. Doğal olarak bu evliliğin yasal olduğunu söylemek pek mümkün değil. Nevada'da (Las Vegas) bile bu durum geçerliliğini korumakta.

Ancak Chervenak, cansız bir cisimle evlenen ilk kişi değil. Daha önce de Japonyalı bir adam bir video oyun karakteri ile evlenirken, Koreli bir adam da bir yastık ile evlenmişti.

Okuyucu Yorumları