Acer, CES 2018'de Yeni Modelleri Tanıttı

Acer, dünyanın en ince bilgisayarı Swift 7'yi, oyun severler için Nitro 5'i, Chromebook 11 serisini ve Spin 3'ü tanıtıyor.

Acer'dan CES 2018 bombaları!

Acer bugün dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı, yeni Swift 7'yi lanse etti. Yalnızca 8,98 mm inceliğe sahip yeni Swift 7, güçlü bir Intel Core i7 işlemciyi, tüm gün süren pil ömrünü ve kişisel ve güvenli bir 4G LTE bağlantısını bir araya getiren ultra taşınabilir tasarımıyla hareketlilik için tasarlanmış, Windows 10 işletim sistemine ve kesintisiz bağlanabilirliğe sahip bir kişisel bilgisayar.

Daima bağlantıda

Daima bağlantıda

Acer Swift 7'nin ince tasarımı, sunduğu yeni özelliklerin yalnızca biri. Yüksek hıza sahip dahili Intel XMM 4G LTE modemi, kullanıcıların üretken ve daima bağlantıda kalmasını sağlarken, özellikle hareket halinde yaşanan can sıkıcı kablosuz bağlantı sorunlarını ortadan kaldırmayı dileyen profesyoneller için kullanışlı bir özellik sunuyor. Böylece kullanıcılar ellerindeki işe odaklanabiliyor. Swift 7, Nano SIM kart girişine ek olarak eSIM profillerinin indirilmesine ve aktivasyonuna olanak tanıyan eSIM teknolojisine de sahip. Swift 7, kullanıcıların hemen işe koyulması için 48 ülkede bir ay boyunca geçerli 1 GB'a kadar ücretsiz verinin verildiği bir Transatel profiliyle birlikte geliyor; dünyayı dolaşırken ise Mobil Planlar uygulaması vasıtasıyla ihtiyaç duyulduğu şekilde ek veri planları kolaylıkla satın alınabiliyor. 2x2 MIMO özelliğine sahip 802.11ac kablosuz özelliği, ofis ya da ev ağına güvenilir ve hızlı bağlantılar sağlıyor.

Hem şık hem güçlü!

Hem şık hem güçlü!

7. nesil Intel Core i7 işlemciyle desteklenen Swift 7, yüksek performans, Windows 10 deneyimi ve 10 saate kadar pil ömrü sağlıyor. 256 GB'lık PCIe SSD depolama özelliği en önemli dosyaların kullanıcıların parmak uçlarında tutulması için bolca alan sunarken 8 GB'lık LPDDR3 bellek de çoklu görevlerin akıcı ve duyarlı kalmasını sağlıyor. Parmak izi okuyucusu ile Windows Hello aracılığıyla parolaya gerek kalmadan daha güvenli bir şekilde giriş yapılmasına olanak tanıyor.

Swift 7'nin yekpare alüminyum gövdesi, şık ve sofistike bir tasarım arayan modern profesyoneller için mükemmel. 14 inçe çıkarılmış yeni yüksek çözünürlüklü ekranı, Full HD IPS görüntü kalitesine, her açıdan canlı berraklık için Acer Color Intelligence özelliğine ve Corning Gorilla Glass NBT dokunmatik ekran ile dokunmatik yüzeye sahip. Klavyede yazı yazmak, uluslararası uçuşlar ve tren yolculukları gibi az ışıklı koşullarda kullanışlı olan Swift 7'nin arka ışıklandırmalı klavyesi sayesinde hiç bu kadar kolay olmamıştı.

[i] Listelenen pil ömrü, kablosuz özelliği açıkken yapılan MobileMark 2014® üretkenlik modu testine dayalıdır. MobileMark 2014 testinin ayrıntıları www.bapco.com adresinde mevcuttur. Pil ömrü derecesi, yalnızca karşılaştırma amaçlıdır. Gerçek pil ömrü, model, konfigürasyon, uygulama, güç yönetimi ayarları, çalıştırma koşulları ve kullanılan özelliklere göre değişiklik gösterir. Pillerin maksimum kapasitesi, zaman ve kullanımla azalır.

[ii] Burada atıf yapılan tüm markalar ve ürün adları, kendi şirketlerinin ticari markalarıdır ve yalnızca ürünleri açıklamak ya da tanımlamak amacıyla kullanılmıştır.

Acer Spin 3

Acer Spin 3

Acer, tüm gün süren üretkenlik ve eğlence için esnek bir cihaz arayan kullanıcılar düşünülerek tasarlanmış yenilenen Spin 3 dizüstü bilgisayarını da duyurdu. Sağlam ve 360° dönebilen çift torklu eklemi, tek bir cihazda dizüstü bilgisayarı, tableti, ekranı ve yerden tasarruf eden 'V' modunu bir araya getiriyor.

Güçlü bir 8. nesil Intel Core işlemciyle ve etkileyici depolama seçenekleriyle donatılmış Spin 3, olağanüstü performansı taşınabilirlikle birleştiriyor. Acer TrueHarmony teknolojisine sahip ön yüze bakan iki hoparlörüyle birlikte hareket halindeyken dijital işler ve oyun için 12 saate kadar pil ömrü sağlıyor. Spin 3'ün 14 inç boyutundaki ekranı, IPS teknolojisiyle Full HD'de canlı bir görüntü sunarken ekrandaki içeriğin olağanüstü ayrıntıyla parlamasına olanak tanıyor.

Acer Chromebook 11

Acer Chromebook 11

Yeni Acer Chromebook 11; taşınabilir, fansız bir tasarım ve 11,6 inçlik bir ekran sunuyor; bu yüzden cihazı sık sık yanında taşıyacak ya da ortak alanlarda kullanacak tüketiciler ve aileler için birebir. Ayrıca iki USB 3.1 Tip C portu sayesinde Acer Chromebook 11'i çevre aygıtlarına bağlayabilir; telefonunuzu ve başka cihazları şarj edebilir, hatta daha büyük bir ekranda içerik paylaşabilirsiniz.

Google Chrome ile daha fazlasını yapın; 10 saatlik pil ömrü, güçlü ve sessiz performans

Acer Chromebook 11 ; Google Drive, Gmail ve çeşitli kullanışlı Chrome uygulamaları ve uzantıları dahil olmak üzere Google ekosistemine kolay erişim sağlıyor. Acer Chromebook 11, aynı zamanda, satışa sunulduğu andan itibaren Google Play'i eksiksiz bir şekilde destekliyor olacak. Yani kullanıcılar, onlara daha fazla eğlence sunan, bağlı kalmalarını ve üretkenliklerini devam ettirmelerini sağlayan Google Play'deki milyonlarca Android uygulamasına erişebilecek. Üstelik Acer Chromebook 11, tek bir şarjla 10 saate kadar pil ömrü sağladığından kullanıcıların güç adaptörlerini yanlarında taşımaları da gerekmeyecek.

Müşteriler, en yeni Intel Celeron işlemcileriyle güçlü bir performans sunan Acer Chromebook 11 sayesinde aynı anda birden fazla uygulama ve sekmenin keyfini çıkarabilecek. Acer Chromebook 11, 2GB veya 4GB bellek ve 16GB veya 32GB eMMC depolamayla birlikte geliyor. Cihazın fansız tasarımı, sessizce çalışmasını sağlarken bu bilgisayarı, kütüphaneler ya da kahve dükkanları gibi ortak alanlarda kullanım için birebir yapıyor.

Çevre aygıtlarına kablosuz bağlı kalın

Çevre aygıtlarına kablosuz bağlı kalın

Yeni Acer Chromebook 11, hem cihazın kendisinin hem de başka ürünlerin şarj edilmesi, hızlı veri transferi ve HD ekranlara bağlanmak için kullanılabilen iki USB 3.1 Tip C Gen 1 portuyla birlikte geliyor. Ayrıca müşteriler, içerik erişimi ve transferi için MicroSD kart okuyucuyu da kullanabilirler. Acer Chromebook 11'de iki USB 3.0 portu ve Bluetooth 4.2 de mevcut. Müşteriler, hızlı ve güvenilir 2x2 MIMO 802.11ac Wi-Fi kablosuz bağlantı standardı ile ağlarına bağlanabilirler.

Taşınabilir tasarımda görüntü seçenekleri

Acer Chromebook 11, dokunmatik veya dokunmatik olmayan modellerindeki 11,6 inçlik IPS ekranı ve 1366x768 çözünürlük ile keskin ve okunaklı yazıların yanı sıra canlı ve berrak videolar ve fotoğraflar sunuyor. Yüksek dinamik aralıklı (HDR) kamerası, berrak ve daha parlak fotoğraflar yaratmanın yanı sıra Google Hangouts ve web sohbetleri için video sağlıyor. Çift stereo hoparlörleri ve dahili mikrofonu, yüksek kalitede ses sunarak webcam deneyimini zenginleştiriyor.

Yalnızca 0,71 inç (18,15 mm) inceliğindeki ve 2,43 pound (1,1 kg) hafifliğindeki ince ve taşınabilir form faktörü Acer Chromebook 11'i her yerde kullanmaya elverişli, ideal bir bilgisayar haline getiriyor.

Acer Chromebook 11 güvenlik ve işbirliğini kolaylaştırıyor

Chromebook'ların kullanımı oldukça kolay ve birden fazla kullanıcı tarafından paylaşılmak için ideal. Müşterilerin Gmail, Google Docs, uygulamalar, uzantılar, yer işaretleri ve başka bilgilere erişmek için kendi Google hesaplarına girmeleri yeterli. Chrome OS, sürekli değişen çevrimiçi tehditlere karşı korunmak amacıyla otomatik olarak güncellendiğinden ilave güvenlik sağlıyor. Birçok Chromebook müşterisi; dosyaları, belgeleri ve fotoğrafları bulut ortamında güvenli bir şekilde saklayan ve Chromebook'ları kaybedilse ya da çalınsa bile dosyaların ve belgelerin en güncel sürümlerinin daima kullanılır olduğunu garantileyen Google Drive üzerinde dosyalarını depolayabilir.

Acer Yeni Nitro 5

Acer Yeni Nitro 5

Acer, oyuncular için tasarlanmış yeni Nitro 5 oyun bilgisayarını da duyurdu. Windows 10 ile desteklenen yeni 15 inç ekranlı dizüstü bilgisayar, arkadaşlarıyla oyun oynamanın verdiği heyecandan ve benzer oyun zevki olan diğer oyuncularla kendi ağlarını kurmaktan hoşlanan kullanıcıları hedefliyor.

Ödün vermeyen performans ve Kontrol

Acer Nitro 5, daha hızlı grafik işlemi, daha iyi ışıklandırma ve daha fazla doku ayrıntısı için yeni nesil AMD Radeon RX560 ile birlikte geliyor; böylece kullanıcılar kendilerini ekrandaki heyecan verici grafikler karşısında tamamen kaybedebiliyor. Oyuncular aynı zamanda ister oyun, ister içerik oluşturma, isterse de çok görevli uygulamalar için olsun, inanılmaz performans sunan yeni AMD Ryzen mobil işlemcilerin de tadını çıkaracak. Nitro 5'in dahili katı hal sürücüsü, 512 GB'a kadar artırılabiliyor ve en yeni oyunlar, müzik ve filmler için bolca alan sağlıyor. 32 GB'a kadar çıkabilen ışık hızındaki DDR4 RAM, SSD ile birleştiğinde, bilgisayar yalnızca saniyeler içinde açılabiliyor, yüklenebiliyor ve yeniden başlatılabiliyor; böylece oyuncular hemen işe koyulabiliyorlar. Acer'in NitroSense özelliği, savaşın eşiğindeyken CPU/GPU'nun izlenmesine olanak tanıyor ve Acer CoolBoost ile en iyi şekilde çalışması için soğutucu fan hızı ayarlanabiliyor.

Görsel çekicilik için tasarlandı

Görsel çekicilik için tasarlandı

Nitro 5'in gövdesinde oyun bilgisayarına iddialı bir zarafet kazandıran ince lazer kaplamaya sahip bir üst kapak mevcut. Mat ve kızıl bir eklem de arka ışıklandırmalı klavyenin fütürist tasarımına güzelce uyan göz alıcı ama mütevazı bir vurgu sağlıyor. İnanılmaz görseller, Nitro 5'in dış tasarımıyla sınırlı değil. 15,6 inçlik Full HD IPS ekran, ince detaylarla parlak bir görsellik sunarak kullanıcıların düşmanlarının kanını dökerken bunu net bir şekilde izleyebilmesini sağlıyor. Daha iyi çevrimiçi işbirliği için, ön yüzdeki HD web kamerası, kullanıcıların yüz yüze strateji oluşturmalarına ve zafer sonrası görkemlerinin keyfini çıkarırken birlikte kutlama yapmalarına olanak tanıyor. Kullanıcılar aynı zamanda yalnızca Windows tuşu ve G harfine basarak Windows 10'daki Oyun çubuğundaki Mixer aracılığıyla oyunları kolayca canlı yayınlayabiliyor.

Sürükleyici heyecan ve bağlantılar

Sürükleyici heyecan ve bağlantılar

Acer'in yeni Nitro 5 cihazı, oyun deneyimini çevrelemek için, Dolby Audio Premium ve Acer TrueHarmony teknolojisiyle ince ayarlı, yüksek kaliteli hoparlörlerle birlikte geliyor. Bu sayede oyuncular, sinsice yürüyen saldırganların çıkardığı en ufak sesi bile odaklanabilmek ve ardından dikkatlice yerleştirilmiş bir mayının yankılanan patlama sesinin keyfini çıkarmak için gerekli ekipmana sahip oluyor. Nitro 5, gündelik bir oyuncunun ihtiyacı olan destekleyici tüm teknolojilere ve bağlantılara sahip: hızlı ve güvenilir 802.11ac çift bant kablosuz teknolojisi, kullanıcıların tüm arenalara her görevi en iyi seviyede gerçekleştirmeye hazır bir şekilde girmesini sağlamak için süper hızlı USB Tip C, HDMI 2.0 ve Gigabit Ethernet de dahil bolca port.

Fiyatlandırma ve temin edilebilirlik

Acer Swift 7, Kuzey Amerika'da Mart ayında 1699$'dan başlayan fiyatlarla ve Avrupa, Orta Doğu ve Asya'da Nisan ayında 1699€'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Acer Spin 3, Kuzey Amerika'da Şubat ayında 599$'dan başlayan fiyatlarla ve Avrupa, Orta Doğu ve Asya'da Ocak ayında 649€'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Acer Chromebook 11, serisindeki birkaç model (CB311-8HT/CB311-8H), Kuzey Amerika'da Nisan ayında 249$'dan başlayan fiyatlarla ve Avrupa, Orta Doğu ve Asya'da Mart ayında 249€'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Acer Nitro 5, Kuzey Amerika'da Nisan ayında 799$'dan başlayan fiyatlarla ve Avrupa, Orta Doğu ve Asya'da Nisan ayında 1099€'dan başlayan fiyatlarla satışa çıkacaktır.

Okuyucu Yorumları