Acer'dan Apple'ı kızdıracak sözler!

PC devi, yeni ürünlerin tanıtımında Apple'ı ve Apple hayranlarını çok kızdıracak bu sözleri söyledi

PC devinden Apple'a taş!

Acer, birkaç gün önce Amerika'nın New York şehrinde gerçekleştirdiği bir etkinlikte yeni teknolojilerini tanıttı. Acer CEO'su Jason Chen yaptığı konuşmada Apple'a da laf atmayı ihmal etmedi. İnsanların Apple'ı körü körüne takip ettiklerini söyleyen Chen, bunu değiştirebilecekleri iddiasında bulundu.

Acer'ın yeni ürünlerinin lansmanında CEO Jason Chen'in yanı sıra Ürün Pazarlama Müdürü John Miedema da boy gösterdi. Yeni teknolojileri hakkında konuşan Miedema bu sene daha agresif bir strateji izleyeceklerini ve teknoloji adına kaliteli ürünlerle isimlerinden bahsettireceklerinin altını çizdi. Tanıtımda sahneye çıkan Acer CEO'su Jason Chen'in kolunda görülen Liquid Leap adındaki akıllı kol bandı da bunu ispatlar nitelikteydi.

Yeni ürünü ile giyilebilir teknolojiler alanına giren Acer, Liquid Leap ile kullanıcılara spor aktivitelerinde kullanabilecekleri bir asistan sunuyor. Yaklaşık olarak 5 gün kadar pil ömrüne sahip olan Liquid Leap, diğer yandan cep telefonuna gelen bildirimleri de ekrana getiriyor. Liquid Leap'in hangi ceplerle uyumlu olacağına ilişkin bilgi ise henüz yok. Diğer yandan etkinlikte yeni tabletlerini de tanıtan Acer, bu tabletlerle birlikte Apple ile Samsung savaşına yeni bir cephe olarak girmek niyetinde olduğunu gösterdi.

Acer'dan iki yeni Iconia tablet... Haberimizin ikinci sayfasında...

Acer'dan iki yeni Iconia tablet!

Acer'dan iki yeni Iconia tablet!

Iconia One 7 adı verilen Acer'ın yeni tableti, farklı renk seçenekleriyle dikkat çekici görünüyor. 8.95 mm kalınlığında ve 330 gram ağırlığında olan tablet, 7 inç ekranıyla 1280x800 piksel çözünürlüğünde görüntü sunuyor. 8 ve 16 GB'lık hafıza seçeneklerine sahip olan tablet, çift çekirdekli ve 1.6 GHz'lik Intel Atom Z2560 işlemcili. 1 GB RAM seviyesinde çalışan tabletin 2.0 megapiksel arka kamerası ve 0.3 megapiksel ön kamerası mevcut. Tabletin bu ay içinde ABD ve Avrupa'da 129 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.

Acer'ın diğer yeni tableti Iconia Tab 7 ise 3G desteği sunuyor. Yine 7 inç ekrana sahip olan tablet; 1280x800 piksel çözünürlük, dört çekirdekli 1.3 GHz hızında çalışan MediaTek MT8382 işlemci, 5 megapiksel kamera ve 6 saatlik pil ömrüne sahip. Android 4.4 işletim sistemiyle çalışan Iconia Tab 7'nin ABD ve Avrupa fiyatı ise 149 dolar olarak belirlenmiş.

Okuyucu Yorumları