Acer'dan okul arkadaşı

Acer bu sefer öğrencilere okul arkadaşı olabilecek uzun pil ömürlü notebook'uyla karşımızda!

Acer'dan okul arkadaşı

İnce, hafif tasarımı ve uzun pil ömrüyle TravelMate B113, öğrencilerin hem evde hem de sınıf eğitiminde notebook kullanımı için iyi bir çözüm. Öğrencilerin sınıfta arkadaşları ile gerçek zamanlı olarak bile içerik oluşturma ve paylaşabilmelerine izin vererek tüm iletişim ve mobilite ihtiyaçlarını karşılıyor. Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli kullanıcılar için uygun olan cihaz, temel fonksiyonlar ve kullanım kolaylığı sağlkıyor.

Bu dizüstü bilgisayar aynı zamanda Acer Classroom Manager gibi öğretmenlere sınıfta öğrencilerini yönlendirme, izleme ve öğrencileriyle iletişim kurma yeteneği sağlayan bir dizi önyüklü eğitim setine veya ücretsiz indirilebilen yazılıma sahip.

6 hücreli piliyle TavelMate B113, öğrenciler için yalnızca birkaç priz bulunan sınıflarda yeniden şarj etme ihtiyacını veya dersin ortasında bilgisayarların kapanması rahatsızlığını ortadan kaldırarak özgürlük ve mobilite sağlayan 7 saatten fazla pil ömrü barındırıyor.

Ultra ince (21mm'den daha kısa) ve hafif – yalnızca 1.38 kg ağırlığında – olan TravelMate B113, yönetilebilirdir ve öğrencilerin sırt çantalarına fazla yük bindirmeden kolayca sığar. Küçük boyutuna rağmen bu dizüstü bilgisayar, yazı yazmayı daha pratik hale getiren geniş tuşları bulunan bir klavyeye sahip.

Okul sıralarında Notebook zamanı

Okul sıralarında Notebook zamanı

TravelMate B113, kendisini günlük bir okul arkadaşı yapan bir 11.6" ekrana, Acer Office Manager'a ve güçlü güvenlik uygulamalarına sahip.

Acer Office Manager eğitim kurumunun tek bir basit yönetim paketi içerisinde güvenlik önlemleri almasına, IT varlıklarını izlemesine ve bakım görevlerini programlamasına izin veren bir yönetim çözümü. Ayrıca, TravelMate B113 temel özellikleri birleşik bir arayüzde bir araya getiren güvenlik ve yönetim araçları paketi olan Acer ProShield Manager ile birlikte gelir. Acer ProShield dizüstü bilgisayarı BIOS seviyesinden uygulama seviyesine kadar istenmeyen erişimlerden korur, önemli dosyaları şifreleyerek ve bir kişisel güvenlik sürücüsünde (PSD) saklayarak güvende tutar ve kullanıcıların istenmeyen dosyaları veya klasörleri kurtarma işleminin ötesine kaldırmasına izin verir.

Okuyucu Yorumları