Acer'dan yeni laptop'lar ve bir de telefon!

PC devinden; şekilden şekle girebilen iki yeni laptop ve bir de bütçe dostu Android'li cep geldi!

2 laptop, bir de telefon!

Acer, Almanya'daki IFA 2014 fuarında yeni dönüşebilen Windows 8.1 laptop'larını ve telefonunu tanıttı.

Yeni tanıtılan iki Acer laptop'tan ilki olan Aspire Aspire R 13, 13.3 inç'lik Gorilla Glass 3 özellikli bir ekrana sahip. Acer'ın Ezel Aero Hinge adını verdiği menteşe, ekranın 180 derece dönmesine ve laptop'un altı farklı pozisyon alabilmesine izin veriyor. Full HD veya HD çözünürlük seçenekleri sunan cihazda Intel Core i5 veya i7 işlemci kullanılabiliyor. 1TB SSD, 8GB RAM, isteğe bağlı Active Stylus Pen, R 13'ün diğer özellikleri arasında.

ABD'de Ekim'de satışa sunulacak Aspire R 13'ün fiyatı, 899 dolar olacak.

Aspire R 14 ise 360 derece dönebilen özel menteşesi sayesinde dört farklı şekle bürünebiliyor. Aspire R 13 gibi farklı Intel Core işlemci seçenekleriyle sunulan cihazda 12GB'a kadar RAM seçeneği bulunuyor. NVidia GeForce 820M grafik yongası ise oyun meraklılarının ilgisini çekebilir. HD ekrana sahip cihaz, 599 dolara ABD'de satışa sunulacak. R 14'ün Avrupa'ya ulaşması ise Ekim ayını bulacak. Cihazın Avrupa fiyatı, 499 euro olarak belirlenmiş.

Ve bir de uygun fiyatlı cep: Acer Liquid Z500

Ve bir de uygun fiyatlı cep: Acer Liquid Z500

5 inç ekranlı Liquid Z500, müzik meraklısı gençleri hedef alan, bütçe dostu bir telefon. Acer'a göre "CD kalitesinde" ses sunan telefon, "güçlü ve gelişmiş" ön hoparlörleriyle DTS Studio Sound teknolojisinde ses sunuyor.

5 inç'lik IPS ekrana sahip Liquid Z500, çocuk ve gençlerin ilgisini gerçekten de çekebilecek 8 megapiksellik bir kameraya sahip. 8.6mm kalınlığındaki telefon, "Titanium Black", "Sandy Silver" ve "Aquamarine Green" olmak üzere üç renk seçeneğiyle 195 dolara satışa sunulacak. Cihaz, Avrupa'da 15 Eylül'de piyasaya sürülecek.

IFA'dan en güncel haberleri, tüm son dakika gelişmelerini, özel IFA 2014 sayfamızda bulabilirsiniz. Bizi takipte kalın!

Okuyucu Yorumları