Acer'ın Android 4.0'lı tableti Türkiye'de!

Acer'ın ilk Android 4.0 önyüklü tableti Iconia A200 Türkiye'de satışta! İşte detaylar...

Yeni Acer Iconia Türkiye'de!

Her açıdan gösterişli bir görünüme sahip olan ICONIA TAB A200, Android 4.0 (Ice Cream Sandwich veya ICS) İşletim Sistemi ve Titanyum Gri veya Metalik Kırmızı renkleriyle kendini gösteriyor. Özel olarak multimedya kullanımı için tasarlanan tablet, sınırsız eğlence için yeterli donanım ve uygulamaları içinde barındırıyor.

10.1" çoklu dokunmatik ekranı ve NVIDIA Tegra 2 çift çekirdekli 1 GHz işlemci ve jirometresi sayesinde heyecan verici oyunları akıcı bir şekilde oynatır.

Çoklu-görevler için ideal

ICONIA TAB A200 her ekrandan kolayca erişilebilen uygulamalar için Acer Ring arayüzüyle çoklu-görev yürütebilme özelliğine sahip. Aynı zamanda, web sitelerini, makaleleri, Google haritalarını ve hatta görüntülü sohbetlerdeki gülümseyen yüzleri hızlı bir şekilde yakalayabilen Screenshot özelliği ile dikkat çekiyor. Screenshot özelliği, maksimum kolaylık için her ekrandaki her uygulamada kullanılabilir.

Standart USB girişi ile verileriniz her yerde

Mobilite için mükemmel şekilde uyarlanmış olan bu tablet, diğer aygıtları bağlamak için standart USB girişine ve veri aktarımı için bir MicroSD yuvasına sahip. 2 MP web kamerası ise nereye giderseniz gidin arkadaşlarınızı ve ailenizi hep yakınınızda hissetmeniz için yüzyüze sohbetler edebilmenizi sağlıyor.

Acer ICONIA Tab A200, teknoloji marketlerde 32GB versiyonu 459USD + KDV fiyatı ile raflardaki yerini aldı.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları