Acer M3 Touch serisi yakında Türkiye'de

Windows 8'i destekleyen, 15.6 inç dokunmatik ekranlı Acer M3 Touch, yakında Türkiye'ye geliyor...

Beklenen Acer yakında geliyor

Kullanıcı deneyimini iyileştirmek için zaten ultra ince, ultra hafif, güçlü ve zengin özelliklere sahip bir cihazı geliştirmek oldukça zorlu bir görevdir. Acer bu görevi başarı ile üstlenerek M3 serisini yarattı. Acer Aspire M3 Touch serisi harika bir navigasyon deneyimi sağlayan ve Windows 8'i desteklemeye hazır 10 noktalı dokunmatik bir ekrana sahiptir. Son derece ince ve hafif olan Aspire M3 Touch webte gezinme deneyimi ve daha fazla multimedya kullanımı için güzel ve çerçevesiz 15.6 inç bir ekran barındırır.

Multimedya deneyimini üst düzeye çıkaran NVIDIA GeForce GT640M GPU grafik kartı barındıran ilk gelecek nesil Acer Ultrabook

Aspire M3'ün akıllı ve şık tasarımı ister bir toplantı odasında isterse bir cafe'de olun, her yere uyum sağlar. En son Intel Core işlemcisi ve özel grafikleri bu cihazın oyun tutkunları için iyi bir tercih olmasını sağlar. Aspire M3 en yeni grafik ağırlıklı oyunların tadını üstün detaylar, düzgün eğriler ve gerçek gibi animasyonlarla çıkarmanız için NVIDIA GeForce GT640M GPU barındıran ilk gelecek nesil Acer Ultrabook'tur.

Kesintisiz bir performans sunuyor

Kesintisiz bir performans sunuyor

Yetenekli ve hızlı bir makine olan Aspire M3 Touch size kesintisiz bir performans sunar

Yetenekli ve hızlı bir makine, Aspire M3 günlük işlerinizi kolaylıkla yapabilmenizi sağlarken bir film veya oyunla rahatlamanıza da imkan verir. Tüm bunların üzerine, M3, Dolby Home Theater v4 ses iyileştirme ve birinci sınıf hoparlörlere sahiptir.

Acer Timeline dizüstü bilgisayar serisinde uzun pil ömrü standarttır ve tek şarjla tüm gün verimlilik ve eğlence sunan M3 bunun dışında değildir. Üstelik, Acer Green Instant-On sayesinde bir anda canlanıp ve uyku modundan
1,5 saniyede çıkarak sizin hızınıza yetişir. Ayrıca, Acer Instant Connect favori erişim noktalarına 2,5 saniyede
yeniden bağlanır.

Hızlı ve rahat yazı yazma deneyimi için hassas, yumuşak klavye

Dayanıklılığını arttırmak için alüminyum alaşımdan yapılmış şık siyah kasasıyla Aspire M3, hızlı ve rahat bir yazı yazma deneyimi için sayısal tuş takımlı hassas yumuşak bir klavyeye sahiptir ve büyük boyutlu touchpad daha duyarlı kontrol sağlar. Yerleşik pili, tasarımıyla bütünleşerek minimalist, modern görünümü pekiştirir.

Okuyucu Yorumları