Acer Swift 7 Kasım'da geliyor!

Dünyanın 1 cm'den ince ilk dizüstü bilgisayarı Acer Swift 7 Kasım'da Türkiye'de!

Acer Swift geliyor!

Acer'ın Swift serisi ultra ince ve hafif dizüstü bilgisayarları Kasım ayında Türkiye'de! Her bütçeye ve hayat tarzına uygun seçeneklere sahip olan ve Windows 10 ile çalışan ultra ince Acer Swift serisinin Swift 7 ve Swift 3 modelleri Türkiye'de satışa çıkacak.

Acer Swift 7 – Ultra İncelikte Tüm Gün Pil Ömrü

Swift 7 yalnızca 1.1 kg ağırlığı ve 9.98 mm kalınlığıyla dünyanın 1 cm'den ince olan ilk dizüstü bilgisayarı. Siyah ve altın rengi tonlarındaki tasarımı dayanıklı, tümüyle alüminyum tek parça gövdesine zarafet katarken, güçlü Corning® Gorilla® Glass mikro çerçeveli 13.3 inç Full HD IPS ekranına üstün bir çizilme direnci sağlar. 9 saate kadar pil ömrüyle hareket halinde olanlar için mükemmel bir seçim.

Küçük ve hızlı olan bu cihaz, 7. Nesil Intel Core i5 işlemci, hızlı 256GB SSD ve 8GB'a kadar bellek ile üstün bir performans sunar. En son kablosuz teknolojisi (MU-MIMO ile 2x2 802.11ac) güvenilir ve üç kata kadar daha hızlı bağlantılar sağlarken, hızlı veri aktarımı, harici bir ekrana bağlanma ve bilgisayarın şarj edilmesi için iki USB 3.1 Type-C bağlantı noktası eklenmiştir. HDR (Yüksek Dinamik Aralıklı) görüntüleme desteğine sahip bir HD web kamerası net, parlak ve detaylı görseller sunar.

Swift 3 – Uygun fiyata ihtiyacınız olan tüm özellikler!

Yalnızca 17.95 mm kalınlığında ve 1.5 kg ağırlığında olan Swift 3'ün ince ve hafif tasarımı dayanıklı bir fırçalanmış alüminyum kasaya sahip. Üstün verimlilik, mobilite ve güvenlik için 12 saate kadar pil ömrü ve birçok özelliği de barındırıyor.

Swift 3 modelleri 6. veya 7. nesil Intel Core işlemciler, 14 inç HD veya Full HD IPS parlama yapmayan ekranlar, hızlı 512GB SSD'ler, 8GB'a kadar bellek ve hızlı ve güvenilir internet bağlantısı için 2x2 MU-MIMO 802.11ac kablosuz teknolojileriyle birlikte gelirler.

Mutlaka bulunması gereken diğer özellikler arasında USB 3.1 Type-C bağlantı noktası (hızlı veri aktarımları, harici bir ekrana bağlantı ve dizüstü bilgisayarın şarj edilmesi için) ve Yüksek Dinamik Aralıklı görüntüleme özelliğine sahip bir HD web kamerası bulunmaktadır. Son olarak, opsiyonel arkadan aydınlatmalı klavye 72mm'lik geniş bir touchpad ile ekranda gezinme ve hareket için fazlasıyla yer sunar.

Dahili bir parmak izi tarayıcısı avuç dayanağının sağ üst köşesinde yer alır ve gelişmiş güvenlik için Windows Hello ile bağlantılı olarak çalışır. Parmak izinin taranmasından masaüstüne erişilmesi arasında bir saniyeden az bir süre geçer. Aynı zamanda belirli kişileri tanıyarak onaylanan kişilerin hareketleriyle bağlantı kurar, uygunsuz davranışlardan caydırır ve hileli hareketlerin önlenmesine yardımcı olur.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer Swift 7 Kasım ayından itibaren 1,299 €'dan , Acer Swift 3 499 €'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Okuyucu Yorumları