Acer'dan oyunculara G-Sync'li monitör!

Acer dünyada tasarımlarıyla bir ilk olan iki yeni oyun monitörünü tanıttı.

Acer'dan G-Sync monitör geldi

Acer yeni tasarımlara sahip iki yeni oyun monitörünü tanıttı. Acer XB270HU, IPS teknolojisine sahip dünyanın ilk NVIDIA® G-SYNC™ oyun monitörü olma özelliğine sahipken, Acer XG270HU ise kenardan kenara çerçevesiz bir ekrana sahip dünyanın ilk oyun monitörü. Bu her iki 27 inçlik ekran da oyun performansını artırmak için WQHD (2560 x 1440) çözünürlük ve hızlı 144Hz yenileme hızına sahip.

XB270HU, 178 derece geniş görüntüleme açılarına kadar tutarlı biçimde net görseller sağlayan IPS teknolojisine sahip ilk NVIDIA® G-SYNC™ uyumlu oyun monitörü. Bu yeni teknoloji oyunlarda sorunsuz, hızlı ve dinamik bir deneyim sunmak için ekran yırtılmalarını ortadan kaldırır ve ekran tekleme ve giriş gecikmelerini minimuma indirir. Sahneler anında görüntülenir, nesneler gözle görülür ölçüde keskindir ve daha hassas olan oyun oynama deneyimi daha hızlı tepki süreleriyle oyunculara avantaj sağlar.

XG270HU görüntüleme alanını maksimuma çıkaran, çok monitörlü kurulumlarda kusursuz bir görüntüleme deneyimi sağlayan ve kenardan kenara çerçevesiz bir ekrana sahip dünyanın ilk oyun monitörüdür. Hızlı 1ms yanıtlama süresi, hareketlerin ve ani geçişlerin kaybolma veya gölgelenme efektleri olmadan sorunsuz bir şekilde yapılmasını garanti eder. Kullanıldıktan sonra geri dönüştürülmüş abs plastikler ile üretilen bu monitör, alt yatay çerçeve boyunca geniş bir turuncu şerit ile karakteristik Acer oyun kimliğine ve ayaklarına sahiptir. XG270HU, hızlı bağlanabilirlik için HDMI 2.0, DVI ve DisplayPort 1.2 barındırır.

Acer 24, 27 ve 28 inç boyutlarına sahip ve FHD, WQHD ve 4K2K UHD çözünürlüklü ekranlarıyla pazardaki en kapsamlı oyun monitörü serilerine sahiptir.

Temin Edilebilirlik

Acer XB270HU ve XG270HU monitörler Mart 2015'ten itibaren dünya çapında temin edilebilecektir.

Okuyucu Yorumları