Acer'dan yeni laptop'lar, cep ve fazlası!

ABD'de yerinde takip ettiğimiz büyük Acer etkinliğinde yeni laptop'lar ve fazlası tanıtıldı!

Bombalar ardı ardına patladı!

Acer'ın bugün New York'da düzenlediği etkinlikte yeni bir akıllı telefondan, tablet ve bilgisayarlara birçok yeni ürün ortaya çıktı. CHIP Online ekibi olarak yerinde takip ettiğimiz etkinlikte tanıtılan en heyecan verici Acer'lar, şunlar oldu:

Pil ömrü sizinkini katlayacak cep: Liquid X2

Pil ömrü sizinkini katlayacak cep: Liquid X2

Liquid X2, 4.000mAh kapasiteli muazzam piliyle öne çıkan bir telefon. Yolculuk yapanları memnun edecek 3 SIM slotuyla gelen cihazın ön ve arkasında 13MP'lik F1,8 kameralar buluyor. Cihazın işlemcisinin ise 64-bit mimariye sahip, sekiz çekirdekli bir yonga olduğu bilgisi veriliyor.

Acer'dan yeni laptop'lar, cep ve fazlası!

Stres seviyenizi ölçebilen giyilebilir teknolojiler: Liquid Leap Fit ve Liquid Curve

1 inç'lik ekrana sahip, su geçirmezlik özelliğiyle gelen Liquid Leap Fit, fiziksel aktivitenizi yakından izliyor. Liquid Leap Curve ise Acer tarafından bir moda aksesuarı olarak tanıtılıyor. Cihazın kayışları ve kullandığı maddeler, kullanıcının isteğine göre değiştirilebiliyor. Her iki cihaz da kalp ritmi izleme ve stres sensörüyle geliyor.

Yeni 2'si bir arada laptop'lar

Yeni 2'si bir arada laptop'lar

Acer'ın bugünkü etkinlikte tanıttığı laptop'lar, Switch 10, Switch 11, Switch 12 modellerinden ve onlara öncülük eden SW5-15'ten oluşuyor. SW5-15, Gorilla Glass 3 ile kaplı bir laptop iken SW-013, 9 saatlik pil ömrüyle öne çıkıyor.

Yeni dönüştürülebilir laptop Aspire R 11, fazlası

Yeni dönüştürülebilir laptop Aspire R 11, fazlası

Yeni dönüştürülebilir bilgisayar: Aspire R 11

Acer'ın dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar serisinin en küçük üyesi, 11.6 inç'lik Gorilla Glass korumasındaki bir ekrana sahip. Bilgisayarın ekran, 360 derece çift dönüş yeteneğine sahip. Gövdede, "gökyüzü mavisi" veya "bulut beyazı" kumaş dokusu seçenekleri sunulyor.

Laptop'ta yüksek performans ve şık tasarım

Laptop'ta yüksek performans ve şık tasarım
Aspire V 15

Yeni Aspire V 15 serisi, yüksek performansı ve metalik dokunuşuyla öne çıkarken Aspire E serisi, kumaş dokulu kapağı, renk seçenekleri ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Aspire ES serisi ise tüm temel özelliklere sahip bir laptop.

Yeni bir Chromebook: Acer Chromebook 15

Yeni bir Chromebook: Acer Chromebook 15

Bugün tanıtılan Chromebook 15'in en büyük iddiası, 11,5 saatlik pil uzun bir ömrü sunması. 15,6 inç LED ekrana sahip cihaz, 1366x768 ekran çözünürlüğü ve Acer'ın ComfyView parlama önleme teknolojisiyle geliyor.

Dünyanın ilk eğimli monitörü

Dünyanın ilk eğimli monitörü

Nvidia'nın G-Sync teknolojisine sahip yeni Acer XR341CKA, 34 inç'lik "eğimli" bir monitör. 21:9 ulta geniş ekran oranına sahip monitör, QHD (3440 x 1440) çözünürlük sunuyor. Monitörün içerisine DTS ses sistemi, 2x7 hoparlör de dahil edilmiş.

Yeni tabletler

Yeni tabletler

Tabletleri dışarda bırakmayan Acer, yeni Iconia Tab 10 ile eğitim sektörünü hedefine alıyor. 10 inç'lik Full HD ekrana sahip bu cihaz, Mayıs ayında piyasaya sürülecek. Yeni Iconia One 8 ise Android 5.0 ile çalışıyor, 8 inç'lik IPS ekranla geliyor. Acer Precision Plus teknolojisi ise dokunmatik deneyimini geliştirmeyi vadediyor.

Bir projektör de var

Bir projektör de var

Dünyanın ilk LED projektörü olan Acer K138ST, bugün New York'ta ortaya çıktı. Firmaya göre cihaz, "akıllı ortam ışığı sensörü" ile geliyor.

Okuyucu Yorumları