Active: Bir Galaxy Note 3 daha geliyor!

Tek SIM'li Note 3, çift SIM'li Note 3 derken, bambaşka bir Galaxy Note 3 modeli daha yolda...

Bir Note 3 daha geliyor!

Samsung, yeni ürünlerini henüz duyurdu sayılır. Örneğin Samsung Galaxy Note 3 piyasaya çıkalı henüz bir ay bile olmadı. Ancak Samsung çalışmaya devam ediyor. Apple iPhone 5S ile şov yapmışken, Samsung da 2014 içinde Samsung Galaxy S5'i çıkaracağının sinyalini verdi. Galaxy S5'in, iPhone 6'ya rakip olacağı düşünülüyor. Samsung resmi bir açıklama yapmamış olmasına rağmen, içeriden haber veren kaynakların Apple'ın iPhone 6 ile piyasada rakipsiz kalmasına izin verilmeyeceğinin altını çiziyorlar. Dolayısıyla, 2014 içinde akıllı telefon pazarının daha da kızışacağını tahmin edebilirsiniz.

Ayrıca, Samsung'un, Galaxy S4 Active modelini çıkardığı gibi, suya, toza ve darbeye dayanaklı Galaxy Note 3 Active modelini de piyasaya sürmeye hazırlandığı konuşuluyor. S4 Active modeli, suyun altında bile fotoğraf/video çekebilen yetenekleriyle büyük beğeni toplarken, Samsung'un Active modellerinin sayısını arttırması bekleniyor.

Ancak Galaxy Note 3 zaten iri bir telefon olduğu için, onun daha dayanıklı bir çerçeve içinde Active modeline güncellenmesi boyut açısından sorun yaratabilir. Eğer Note 3 Active gerçek olursa, piyasadaki en iri phablet ünvanını da kazanabilir. Bekleyip göreceğiz...

Okuyucu Yorumları