ADATA'dan ceplere de takılabilen USB bellek!

ADATA hem bilgisayarlara, hem tabletlere hem de telefonlara takılabilen USB belleğini satışa sundu!

Ceplere de uyumlu USB bellek!

ADATA'nın Türkiye distribütörü olan DataStar, akıllı telefon, tablet bilgisayarlara da doğrudan takılabilen yeni USB belleği satışa sundu. ADATA DashDrive Durable UD320 model USB bellek, çift USB girişi sayesinde ek bir kablo ya da aparata gerek kalmadan hem bilgisayarlara hem de akıllı telefon ve tabletlere takılarak kullanılabiliyor.

ADATA UD320 üzerinde hem normal USB hem de mikro USB arabirimleri yer alıyor. Mikro USB arabirimi ile tüm akıllı telefonlarda ve tablet bilgisayarlarda depolanan verileri kaydedip, diğer tarafında yer alan normal USB arabirimi ile PC ve Notebook cihazlarına aktarabiliyor.

16GB ve 32GB olmak üzere iki kapasite seçeneği ile sunulan ADATA DashDrive Durable UD320, Android 4.1 ve üstü işletim sistemini kullanan her cihazla sorunsuz kullanılabiliyor. Müzikten videoya, telefon rehberinden fotoğraflara kadar farklı uygulamaları bu flash bellek ile her yere taşımak, yedeklemek ya da cihazlar arasında paylaşmak mümkün

Dayanıklı, sağlam ve şık... Fiyatı

Dayanıklı, sağlam ve şık... Fiyatı

Dayanıklı, sağlam ve şık...

ADATA DashDrive Durable UD320, yüksek darbe ve su direncine sahip bir ürün. Darbelere ve suya maruz kaldığında içindeki verileri koruyan, özel bir üretim sürecinden geçen (COB-Chip-on-Board) çip kullanılıyor. Bu nedenle ADATA UD320 darbe aldığında ya da suya düştüğünde hasar görmüyor; içindeki verileri koruyor. Son derece güvenli olan ürüne ADATA ayrıca ömür boyu garanti de veriyor.

Akıllı telefonların çalınması ya da kaybolması gibi durumlarda en önemli sorun olan kişi listeleri, resimler, mesajlar gibi uygulamalar ADATA UD320 ile rahatlıkla yedeklenebiliyor; böyle bir durumda da yeni telefona kolaylıkla aktarılabiliyor.

ADATA UD320 USB bellek hemen hemen her marka akıllı telefonla uyumlu. Özellikle Türkiye'de yoğun satılan HTC, LG, Samsung, Gigabyte GSmart gibi markaların neredeyse her model akıllı telefonu ile uyumlu olan ürün ile (uyumlu olduğu telefonların listesi için bu sayfaya göz atın) kullanımı kolaylaştıran bazı özel yazılımlar (örneğin UFDtoGO, OStoGO) ücretsiz indirilebiliyor.

ADATA DashDrive Durable UD320'nin bazı teknik özellikleri ve fiyatı ise şöyle:
- 16GB ve 32GB kapasite seçeneği
- Siyah dış yüzey
- USB 2.0
- 40 x 15 x 8 mm boyutlarında,
- 8 gr ağırlığında
- Windows XP, Vista, 7, 8; Mac OS 9.x ve üzeri; Android 4.2 ve üzeri işletim sistemleri ile uyumlu
- Fiyat: 16GB 16,90 USD+KDV;
32GB 21,90 USD+KDV (Tavsiye edilen satış fiyatıdır).

Okuyucu Yorumları