Adata'dan hızlı ve güvenli harici disk!

Adata'nın yeni taşınabilir diski, sunduğu güvenlik özellikleri ve tasarımıyla dikkat çekiyor!

Adata'dan güvenli harici disk

ADATA'nın Türkiye distribütörü DataStar, yeni bir harici diski satışa sundu. 3.5 inç genişliğindeki ve masa üstü kullanım için tasarlanan ADATA NH03, üstün teknik özelliklerinin yanı sıra şık tasarımı ile de dikkat çekiyor.

ADATA'nın 'Asalet' (Nobility) serisinin bir ürünü olan NH03, hem dik hem de yatık olarak kullanılabilecek şekilde tasarlanmış. Parlak cilalı dış yüzeyi sadece güzel bir görünüm sağlamıyor, aynı zamanda yenilikçi bir termal tasarımı da barındırıyor. Daha iyi hava akışı ve ısıyı dengeli yaymak için özel tasarlanan NH03, böylece verimliliği de artırıyor.

DataStar'ın satışa sunduğu NH03'ün kullanımı da çok basit. Tek bir tuş ile yedekleme yapmaya olanak veren ürün, aynı zamanda düzenli olarak yedeklenen verileri otomatik olarak senkronize edebiliyor. Bu işlemi de tek bir tuş ile yapıyor. Yeni nesil USB 3.0 bağlantı standardını kullanan ürün, ayrıca Turbo HDD USB yazılımı sayesinde veri aktarım hızını yüzde 418 gibi yüksek bir oranda artırıyor. ADATA NH03'ün veri aktarım hızı 140MB/s olarak belirtiliyor.

Şifreleme teknolojisi, özellikleri

Şifreleme teknolojisi, özellikleri

Şifreleme teknolojisi ile veri güvenliği artırılıyor

ADATA NH03, gizli verilerin güvenliği konusunu da düşünmüş. 256-bit AES şifreleme teknolojisi ile veri güvenliği sağlama alınıyor ve gizli veriler yetkisiz erişimlere karşı korunuyor. Bu şifreleme diskin çalınması, kaybolması gibi durumlarda da verilerin korunmasını sağlıyor. Bu nedenle hassas verilerin yedeklenmesi için NH03 iyi bir seçim oluşturuyor.

NH03, ADATA'nın güçlü yazılım desteğini de kullanıcılara sunuyor. Bu yazılımlardan biri OStoGO. Windows 7 işletim sisteminin kolay yüklenmesini sağlayan bu yazılım, aynı zamanda taşınabilir depolama cihazlarını Microsoft Windows 7 yükleme DVD'sine dönüştürüyor. HDDtoGO yazılımı ise gerçek bir taşınabilirlik rahatlığı sunuyor. E-postalar dahil en sık kullanılan verileri senkronize ederek yedekleme kolaylığı yaratıyor. Ayrıca ADATA NH03 modelleri ile birlikte Norton Internet Security yazılımının 60 günlük deneme sürümü de ücretsiz olarak geliyor.

ADATA NH03 Taşınabilir Disk

- 1, 1.5 ve 2 TB kapasite seçenekli,

- Siyah, parlak cilalı kasa,

- 150 x 48 x 178 mm boyutlarında,

- 1 kg ağırlığında,

- Yüksek hızlı USB 3.0 arabirimi (USB 2.0 ile de uyumlu),

- Windows 2000, XP, Vista, 7; Mac OS X 10.6 (ve daha eski sürümleri); Linux KERNEL 2.6.31 (ve daha eski sürümleri) işletim sistemleri ile uyumlu,

- Fiyat: 1TB 119 USD + KDV

1.5TB 139 USD + KDV

2TB 169 USD + KDV

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları