ADEO'dan yeni transfer

ADEO, strateji bölümü müdürü ve mea bölgesi direktörü olarak Sami Arbak'ı transfer etti.

ADEO'dan yeni transfer

Temel olarak yurt içinde ve yurt dışında IT Güvenlik Çözümleri, Cloud Danışmanlık, ve Eğitim Hizmetleri alanlarında faaliyet yürüten ADEO, yeni "Strateji Bölümü Müdürü ve MEA Bölgesi Direktörü" olarak Sami Arbak'ı transfer etti. Sami Arbak son olarak HP'de Network MEMA Bölgesi Kanal Satış Müdürlüğü görevindeydi.

1969 yılı doğumlu olan Sami Arbak, İstanbul Üniversitesi Matematik Bölümü Mezunu. Ayrıca Marmara Üniversitesi Profesyonel Bilgisayar Programcılığı ve Modern İş İdaresi programlarını tamamlayan Arbak, ABD ELON College'da İşletme ve İş İdaresi İstatistiği dersleri aldı.

1991 – 1994 yılları arasında Pancom'da Teknik Servis Süpervizörü olarak çalışan Sami Arbak, aynı şirkette 1997 yılına kadar Ürün Yöneticisi ve Satış Yöneticisi pozisyonlarında görev yaptı. 1997 yılında Hewlett-Packard Türkiye'de Program Yöneticisi olarak göreve başlayan Arbak, 2002 yılına kadar burada sırasıyla Kanal Pazarlama Müdürü, Bölgesel Program Müdürü, Bayi Yöneticiliği görevlerini üstlendi. 2002-2015 yılları arasında ise HP şirketinde, HP Network Türkiye Ülke Müdürlüğü, HP Network Afrika Bölge Direktörlüğü ve HP Network MEMA Kanal Satış Müdürlüğü dahil birçok üst düzey kademede yöneticilik yaptı. Arbak, çeşitli üniversitelerde uzmanlık alanlarıyla ilgili seminerler vermeye devam etmektedir.

ADEO Genel Müdürü Selçuk Ekin ise konuyla ilgili olarak şu sözleri kaydetti: "ADEO olarak Sami Arbak'ın aramıza katılmasından dolayı heyecanlı ve gururluyuz. Bu yeni süreçte yeni yapılanmamız ve stratejilerimizle ADEO'yu sektörde, Türkiye'de ve Bölgede çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza eminim. Kuvvetli ekibimiz ile birlikte ADEO'nun herkesin çalışmak için can atacağı bir şirket haline geleceğinden hiç şüphem yok." şeklinde konuştu.

Okuyucu Yorumları