Adobe'dan Lightroom güncellemesi için özür!

Yazılım devi, güncelleme sonrası adeta "rezil olan" uygulaması için kullanıcılardan özür diledi!

Yazılım devi, özür diledi!

Adobe Systems, Lightroom yazılımı için hata içeren bir güncelleme yayınlaması nedeniyle özür diledi ama yine de fotoğraf düzenleme ve kataloglama için yazılımı tercih eden kullanıcıların gazabı ile karşı karşıya kalmaktan kurtulamadı.

Lightroom, fotoğraflarınızı bilgisayarınızdan, web üzerinden, iPad, iPhone ya da Android cihazlarınızda organize ederek, düzenleyip paylaşabilmenizi sağlıyor.

5 Ekim tarihinde yayınlanan 6.2 güncellemesinin bir dizi iyileştirmelerle beraber gelmesi bekleniyordu. Bunların arasında birçok yeni lens ve fotoğrafların Lightroom kataloğuna aktarımını basitleştiren bir takım yeni yetenekler bulunuyordu.

Yayınlanan güncellemeyle birlikte bazı yararlı özellikler çıkarılırken, çökmeye neden olabilecek bir hatanın da geldiği tespit edildi. Şirket, kullanıcıların büyük tepkisine neden olan hatayı geçtiğimiz Cuma günü yayınladığı bir güncelleme ile düzelterek özür diledi.

Ürün Müdürü Tom Hogarty yaptığı açıklamada: "Ben şahsen Lightroom 6.2 sürümü kalitesi için özür dilemek istiyorum, takım olarak sonraki sürümlerde kullanıcılarımızın güvenini kazanabilmek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Okuyucu Yorumları